Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Kasica Prasica  (Posjeta: 2241 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Damir 2T

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Derbi Gp1 Race
  • MojSetup: ništa ot toga
  • MojSpuh: serijala
Kasica Prasica
« : 14 Siječanj, 2009, 03:27:04 »
Potaknut akcijom forumaša da za Roberta skupe novac potreban  za djelove razmišljao sam o tome kako bi bilo dobro da se pokrene nekakva kasa u koju bi članovi foruma naravno koji žele uplačivali novac i bili članovi te kase te kroz neko vrijeme uplačivanja stekli pravo na pozajmnicu iz te kase maksimalno do iznosa koji je 3 puta veči od uplate znači npr: ako se kroz par mjeseci uplati 200 kuna dobilo bi se 600 a trebalo vratiti 600 kroz 6 mjeseci,u slučaju da se više ne želi biti članom vrača se samo 400 kuna,ali išlo bi se sa time da
se taj novac podiže samo ako ti je frka iznenadni kvarovi itd a ne da se samo uplačuje kako bi se izvukla pozajmnica nego taj novac koji se uplati miruje u kasi i djeli se onima kojima je stvarno potreban a član je te kase.
Tu bi sad trebalo razradit kriterije po kojima bi se isplačivao novac,maksimalna uplata tako da recimo neko ko ima lovu nebi kroz neko vrijeme uplatio 5000 i tražio van 15000, puno drugih pravila koja bi spriječila zloupotrebu a tako i izbjegavanje plačanja posudjenog novca itd.............

Ideja je dobra al ništa od toga,donjelo bi previše problema i svađa na forum zato ostajem za akcije poput ove za Roberta. 

Svaka vam dala  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:

A možda bi se to ipak dalo razradit al nisam ja za takve stvari,ajmo zajedničkim snagama možda se i rodi nešto iz ovoga   :lovanovac:

Offline Luka 0101

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: na stolcu
  • Moj Skuter: nema ga... gone.. wushhh.... just like that
  • Moja Kaciga: prisutna
Odg: Kasica Prasica
« Odgovori #1 : 14 Siječanj, 2009, 07:34:45 »
ili napravis isto ko i ja.

svaki dan stavim 20 kn sastrane.
Ja preskacem gablec na poslu pa te novce stavljem u kasicu.
Eto tako vec 3 mj.

Cura i ja planiramo imati dijete, i kada se rodi odmah cemo si moci priustiti kolica, nosilicu, kinderbed...
taj sam

Offline vktr

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 14 Siječanj, 2009, 10:25:23 »

Eto tako vec 3 mj.

Cura i ja planiramo imati dijete, i kada se rodi odmah cemo si moci priustiti kolica, nosilicu, kinderbed...
e vidiš, ovo sam i ja prakticirao, umjesto da se nahranim ko čovjek ostavim pare sa strane, zato sad imam 70 kila i nema me za vidjet.
nemojte to pokušavat

Offline Iva

• forumski skejter
  • **
  • Spol: Ženski
  • kissssi :)))
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Forum za sve
  • Mjesto: Bedekov?ina
  • Moj Skuter: Sym Orbit 50
« Odgovori #3 : 14 Siječanj, 2009, 11:40:19 »

Eto tako vec 3 mj.

awwwww :binkybaby:

Offline Damir 2T

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Derbi Gp1 Race
  • MojSetup: ništa ot toga
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #4 : 14 Siječanj, 2009, 12:51:49 »

Eto tako vec 3 mj.

:icon_thumright:

samo polako nikud se ne žurite trebat če vam puno loveee,znam iz iskustva  :headbang:

Offline te-te-ac

• maxi forumaš
  • kad ku.rac u pi.čku uđe nastaje je.banje
    • http://www.youtube.com/user/renci31551
  • Mjesto: Belišće
  • Moj Skuter: skučo
« Odgovori #5 : 14 Siječanj, 2009, 16:57:36 »
ko krade taj i ima  :icon_thumright:

nemislim doslovno ici i krat autoradije i sta ti ja znam  ali ono malo sjebat porez i tako to - to svakak valja  :laughing7:

drzava nas krade karadimo i mi nju   :icon_thumright:

Offline yakov

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Zagreb,sesvete
  • Moj Skuter: Baotian
« Odgovori #6 : 14 Siječanj, 2009, 17:03:25 »
ko krade taj i ima  :icon_thumright:

nemislim doslovno ici i krat autoradije i sta ti ja znam  ali ono malo sjebat porez i tako to - to svakak valja  :laughing7:

drzava nas krade karadimo i mi nju   :icon_thumright:

tako je, kada sam radio preko ljeta izracunao sam da po satu od moje place drzavi trebaju otici 2,5 kn , hvala bogu da sam radio na crno
VLAST I POLICIJA- MITO I KORUPCIJA

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #7 : 15 Siječanj, 2009, 00:07:18 »

[/quote]

tako je, kada sam radio preko ljeta izracunao sam da po satu od moje place drzavi trebaju otici 2,5 kn , hvala bogu da sam radio na crno
[/quote]

bas ti odgovara avatar

Offline zoki_NRG

• maxi forumaš
  • Mjesto: Ri-Kraljevic
  • Moj Skuter: Piaggio NRG power
  • MojSetup: Unique
« Odgovori #8 : 15 Siječanj, 2009, 00:52:11 »
ja imam otvoren racun na banci i imam para nesto na njemu, tj, to su pare koje namjeravam na motor potrosit, jos nesto narucit sa attacka, plastike poslat plasticaru, i imam nes kod sebe, to ne trosim, a uvjek skrivam si po kuci nesto love, i najbolje se tako skupi....

Offline speedburn2

• maxi forumaš
  • U raju je ljepo, al u paklu je bolje društvo
  • Mjesto: Ogulin (Oštarije)
  • Moj Skuter: sad vise nis i najbolje mi je
  • Moja Kaciga: Airoh
  • MojSetup: malo je sa strane kitan
« Odgovori #9 : 15 Siječanj, 2009, 17:04:23 »
hehe

zato sam ja sa 15 god otvorio racun u banci odn moja mama je, kao ona stednja neka i svaki mjesec stavljala na njega po 200  kn i do moje 18 se tu skupilo nekih 8.500 kn i ljepo si uplatio vozacki   :icon_thumright:
Bolje biti malo lud nego malo pametan

moji remixevi:  http://www.speedyshare.com/162452628.html. http://www.speedyshare.com/971695594.html.

Offline Bokygs

• maxi forumaš
  • Mjesto: GS
  • Moj Skuter: DT 125
« Odgovori #10 : 15 Siječanj, 2009, 21:52:40 »
hehe

zato sam ja sa 15 god otvorio racun u banci odn moja mama je, kao ona stednja neka i svaki mjesec stavljala na njega po 200  kn i do moje 18 se tu skupilo nekih 8.500 kn i ljepo si uplatio vozacki   :icon_thumright:

Tako sam ja sebi skupio 5200kn za polaganje i opremu...i sad ih moram potrošiti :( :icon_biggrin: