Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: univerzalni daljinski  (Posjeta: 2444 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ..::IVKULJA::..

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • zdravka
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
univerzalni daljinski
« : 04 Studeni, 2008, 02:33:41 »
eo molio bi nekog da mi pomogne u vezi ovog govneta....moj pametni gazda izgubio daljinski od TV, odem ja kupit u metro univerzalni i citam iza koje marke podrzava..tv je neki Karcher-krsina:)) e posto je od programa nastiman samo rtl...ocu probat neki k**ra* nac osim njega jer mi ide na jetru!!!!!!!! ukucavam one kodove sto se nalaze u manualu,i ocita ka "valjani" kod ali se nist nedesava...pokusam automatsko trazenje koda i opet nista...jel zna neko koji je vrag u pitanju?
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

Offline speedburn2

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • U raju je ljepo, al u paklu je bolje društvo
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin (Oštarije)
  • Moj Skuter: sad vise nis i najbolje mi je
  • Moja Kaciga: Airoh
  • MojSetup: malo je sa strane kitan
Odg: univerzalni daljinski
« Odgovori #1 : 04 Studeni, 2008, 15:30:29 »
imas u manualu poredak tipki koje moras stisnut da bi mogao unest kod daljinskog

Bolje biti malo lud nego malo pametan

moji remixevi:  http://www.speedyshare.com/162452628.html. http://www.speedyshare.com/971695594.html.

Offline ..::IVKULJA::..

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • zdravka
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
Odg: univerzalni daljinski
« Odgovori #2 : 04 Studeni, 2008, 17:02:57 »
znam,pise da treba drzat 3-5sec tipku TV i kad zablinka,unijeti kod i ako je kod valjan tipka TV zablinka 2x...tak je i bilo ali se nista ne desava
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9