Također, molim Corectora da mi odgovori da li postoji ajnšpric za Minarelli, pun mi je kufer teorije i prakse karburatora
Mrale, prije bih dao 100kn nego da mi benzin orosi kozu.
Rijesenje, Agregat od Peugeota Jet Force TSDI. Horizontala, kratak usis, motoric se navrtava samo tako sa piaggio serijskim ausouhom SC46 i to jos skarabudzotina navarena???, zajebao bi i istinskog minarelli fana, zakucava obrtaljku kao 70ccm, linearni prijenos, sut u startu.
Isao bih slagati roxa da ga imam na ajnsprica i stavio bih tu masinu jer je karakteristikama identicna, a i mogla bi biti najslicnija za ustekati u ramu
Zaboravi skidanje karba na roxu (rastavljanje bocnih plastika i kadice sica)
Zaboravi nelinearjost i drobljenje elemenata prijenosa od minarellija kad ga extrembije opteretis.
Zaboravi raspadnje malog iglicastog lezaja
E sad za lepljenje nisam ziher, posto nemam pezu dugo vremena kod sebe, cudno mi je zasto mehanike stradaju i za peze nisam jos ziher pa necu nista komentirati, ali s vremenom ce se iskristalizirati situacija.
Jao mrale, morati cu se malo raspitati pa nakaciti na minarellija ajnsprica, oziviti cu ja i minarelije i uciniti ih vecnim, High Tech minarelli nakon 1997 godine mraleee
j#bote sad sam fakat zainteresiran, jer ako nema igre s nosacem, a cini mi se da nema, amortizer pase, pa to za par sati pali i vozi
Pas te j#bo di cu s tolikom skutercadi, ali za minarelli skuter bi islo 70ccm, vario, i spuhce pa da vidim i ajnsprica navrtanovica sustera koji sam propinje.