Ja sam na kraju zavrsio na serijskoj polutci kod minarellija. Ispaljivao je ko raketa, najjace mi je bilo kad su se motoristi usrali od starta, svi su me ispostovali, prevrtavanje je bilo oko 300rpm. Nazalost, nakon toga, nikad me niti jedan piaggio agregat nije odusevio. Cak niti ovi nakopani do 40kmh.
Od malossija mi nisu odgovarali centralni jer bi bijeli popustao a zuti ipak bio zeru tvrdji, ali to nije toliko ni bitno koliko je unosio oscilacija u okretajima na serijskoj polutci. I bio je odlican za vjecno tockaranje. Zato sam izbunario hebo crni koji je radjen za njihov variomat koji je jedini uskladjen s nelinearnom remenicom.
Od siline starta, svo remenje osim kevlara je masakrirano. Krenulo je cim sam dobio silovit start,a nastavilo se kroz stotine kombinacija, i sa par drugih blokova i masina. Kanali nelinearne polutke su rastureni (pinovi su imali tendenciju da produze ravno na zakrivljenju) 2x se to desilo.
Dozivio sam cak i situaciju kada remen proklizuje jer sam stavio serijski premekan centralni.
Zabavno je, oko 10tkm bi bio doseg agregata, a onda generalka ili uz puno srece neka polugeneralka. I tako u krug vise puta. Bio je gust, ali ne bih ga vise, sasao bih se i nasao ga radije u drugim stvarima...