Nisu glupi ovi na tehničkom, mada ponekad i jesu... meni je frajer VXR-a (bile i velike tablice i naljepnice 200) tokom rege stavio na kotače.... ja gledam ono šta čovjek radi, to mi bilo prvi put nisam imao pedesetke i ja ono aj dobro, odvrne čovjek gas do kraja i u 2 sekunde meni motor počne ISKOPČAVATI! Oni njegovi satovi u crvenom skaču brojke 130-150 motor VRIŠTI a frajer čeka i gleda negdje ljevo.... meni oči iskočile usta se otvorila taman se htio počet derat na debila kad odjednom skuđi on kao i pusti gas i kao spika '' u jbt, pa to je 200, haha, ja mislio pedesetka''.... brijem jedno 10 sekundi mi je držao tako pun gas motor vrištao kao nikad u životu, nemoguče ga je dovest u te obrtaje na cesti, ni blizu. Par mjeseci nakon toga su mi otišli ležajevi radilice.....imao mallosi multivar
Ali ne brijem da nemožeš zajebat ekiput tako da dođeš sa malim tablicama 2t runner a unutra 4t 125 sa blokadom....naročito jer sad traže originalne auspuhe da budu.... mada ako naletiš na totalnog embicila brđanina (ko ovaj moj) možda prođeš... al ne računaj na to.... zadovolji se radije 50kom (sa kitom) ako nemaš vozačku, manje glavobolje.