Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: skuteri_zg - 02 Travanj, 2014, 16:24:44Previse agresije u ovoj teretani istina, vrijeme je da moja BAN tipka pošteno proradi
Previse agresije u ovoj teretani
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT, TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!
Citat: robert - 02 Travanj, 2014, 16:30:51Citat: skuteri_zg - 02 Travanj, 2014, 16:24:44Previse agresije u ovoj teretani istina, vrijeme je da moja BAN tipka pošteno proradi Tako je to kad covijek misli da je najpametniji i nikoga ne slusa.
Citat: Pulss - 02 Travanj, 2014, 18:06:52Citat: robert - 02 Travanj, 2014, 16:30:51Citat: skuteri_zg - 02 Travanj, 2014, 16:24:44Previse agresije u ovoj teretani istina, vrijeme je da moja BAN tipka pošteno proradi Tako je to kad covijek misli da je najpametniji i nikoga ne slusa. to se i na tebe odnosilo, nisi baš ljubazno objašnjavao svoje stavove s kolegama
Kratko i jasno - bez vozacke nemas kaj radit na cesti. Boli me k**ra* koliko dobro znas vozit.
dečki, ja sam danas jako nervozan bilo bi bolje da se vratite na temu ili da ne pišete ništa
Citat: robert - 02 Travanj, 2014, 19:26:05dečki, ja sam danas jako nervozan bilo bi bolje da se vratite na temu ili da ne pišete ništa Ma ti nisi normalan, bahatiš se tu stalno s tim banovima ko jebeni retard.
dečki, ja sam danas jako nervozan bilo bi bolje da si odem nekaj popit