E ovako oprostite ako sam promasio podfoirum. imam problema do problema.Imam skuter baotian cetri taktan je. Znaci ujutro na anlaser mogu zaboravit da upalim na kurblu ide ali se gasi jos kad dam gas gasi se opet kao da je skinut cok: stavim drugi cok u redu je ali i dalje nece upalit ujutro nego mi 10 puta se ugasi tek onda zeli upalit i tada lijepo radi ali za minut padnu okretaji i radi na minimalnom leru kao da ce se ugasiti ler sam dosta podesio je se vrti kotac i skuter mi ide samo od sebe
Kad se vozim i ugrije se radi normalno ali prejaki le rgas ako snizim onda kad idem nizbrdo isto padnu okretaji i zeli se ugasit.A navecer ko da nista nije bilo upalio skoro na zub i to na anlaser a kad je topao ma cim ugleda kljuc vec pali, to mi nije jasno, fergazer ociscen ispuhan, pogledana prirubnica, dobra je gumice nutra sve, novi filer zraka i goriva, svjecica, ventili oba na 0.10. Ne razumijem ujutro bi trbeao palit ako pali naveceri to bez gasa je rje cok ispravan. Pomozite jer cu ga sa