I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
da ne otvaram novu temu... imam slican problem vozim gileru VX 125... cim dam kontakt znaci hladan je odma se one crtice napune do kraja i blinka mi... kao da je prokuho i tak a nije jer je hladan... a sto se tice ventilatora on se ne pali kao da on zna da se nije pregrio...i kao sto kolega rece nije fin osjecaj voziti a on kuca u crveno...
Citat: kswiss89 - 20 Lipanj, 2013, 01:00:44da ne otvaram novu temu... imam slican problem vozim gileru VX 125... cim dam kontakt znaci hladan je odma se one crtice napune do kraja i blinka mi... kao da je prokuho i tak a nije jer je hladan... a sto se tice ventilatora on se ne pali kao da on zna da se nije pregrio...i kao sto kolega rece nije fin osjecaj voziti a on kuca u crveno... tebi je definitivno riknul senzore temperature a ventilator 'zna' da nije skuter zakuhal jer se ventilator pali preko termo prekidača koi je smješten u crijevu prije kilera,pošto je temperatura rashladne tekućine normalna onda ni prekidač ne reagira i ventilator se ne pali..dakle on nema veze ni sa satom ni sam indikatorom temperature.edit; također je moguće da je instalacija negdi u kratkom spojnu,treba ištekat džek iz indikatora i vidit dal bude opet napunil sve crtice il budu samo po jedna crtica kod slova H i jedna kod slova L koje blinkaju zajedno..