I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Imam Keeway Flash otisao mi tu jedan semering pa mi je ispustilo dosta ulja, smijem li ja njega sad malo provozat iako nema tu ulja koliko bi treblao bi mozda malo skroz ima.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Ne kužim kaj ste se obrušili na čovjeka,pa lijepo je pitao da li se smije voziti?Samo je kratko i jasno trebalo odgovoriti na pitanje.Pa naravno da se smije voziti pa skuter je njegov.
Citat: daRio - 21 Siječanj, 2013, 14:07:47Ne kužim kaj ste se obrušili na čovjeka,pa lijepo je pitao da li se smije voziti?Samo je kratko i jasno trebalo odgovoriti na pitanje.Pa naravno da se smije voziti pa skuter je njegov. Da,samo kaj ovo nije offtopic,nego tehnički kutak di spam i dezinformacije nisu dozvoljene...Može se vozit pa dok mu ode getriba,bude novu kupoval...Bilo je već slučaja gdje su se slične ideje predlagale poput skidanja matice radilice sa čekićom i dodatnim pomagalima,pa se radilica sj..la...Odgovori su dobiveni, dodatne filozofije nema - tema rješena
naravno kolega da se smiješ voziti , ispusti još to malo ulja što ima da bude lakši i brži -- jel dobro @daRio inače nemoj se vozat promjeni semering ulij ulje i gas