Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Pure jet,trokira gubi gas, pali se narancasta lampica..greske 8,6,7  (Posjeta: 12179 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Lumos_

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Pula
  • Moj Skuter: Gilera Runner PJ
Odg: Pure jet,trokira gubi gas, pali se narancasta lampica..greske 8,6,7
« Odgovori #40 : 27 Studeni, 2012, 17:31:49 »
sta vi kazete na Repsol Town  2T ..nisam bas imao nekog izbora..4T koliko oces ali 2T slabo brate  :dontknow:

sto s etice paljenja,ono sto sam u jednm od postova objasnjavao,evo bas danas htio napisati kako me vec pa sigurno vise od 10 dana nije zezao uopce,i evo danas me malo..jednom ili dvaput ali ful nesto slabo..stvarno nezna sta bi to bilo

a na auspuhu se naravno crta prosirila i dosle jos pojohe pukotine -.- ..je sigurno da to nebi trebalo utjecati na start ubrzanje krajnju ili sto god..iako moram priznati da je zvuk extra..trenutno,ali vjerujem da nece jos dugo biti takav :headbang:

i htio sam pitati,nisam to prije uocavao,jer mozda nisam isao za tim toliko,ali kad je motor ugasen i lagano lupnem po auspuhu,kao da nesto zasusti unutra  :icon_scratch: nism bas siguran da bi to trebalo biti tako,jer i kad ga upalim znam svako toliko cuti to sustanje,nista jako ali kad se osluskuje odredon to onda se cuje,nesto ako da uzmem onu metalnu spuzvicu s cime se peru čađavi lonci  :laughing9: i treskam unutra po spuhu  :icon_scratch:

mi moze netko rec kako zvuci radilica kad klepece hahah :toothy9: ne bas da mi napise zvuk vec otprilike koliko jako se cuje,dali je konstantan jednolican zvuk,na brze spore taktove ili takvo sto,da ga znam prepoznat

Offline ivek_sr

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • tehnička podrška
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moja Kaciga: Arai Condor
Odg: Pure jet,trokira gubi gas, pali se narancasta lampica..greske 8,6,7
« Odgovori #41 : 03 Prosinac, 2012, 11:27:11 »
Pa zvuk kuckanja i lupanja iz masine al prije ce ti lezajevi otic nego radilica... provjeris tak da skunes variomat primis radilicu i vidis dal ima lufta gore dolje, naprijed nazad
4t u srcu <3