pozzz..svima ..jure vodice (prvi put u životu pokušavam ubrzati prvi 2T skuter)
pitanje
upravo sam stavio ispuh LeoVince TT na svoj kymco super 8 2T imam još remen malossi kevlar ,variomat je malosi sa njegovim orginalnim rolicama od 9g. opruga je orginana (crvena) pokazala se bolja nego (bjela) malossi dobijena uz variomat.. veća dizna ,dobivena uz skuter...
.. kako bi se skuter ponašao sa rolicama od 5,7g. šta sam dobio sa LeoVince TT ispuhom ako sam već pokušao voziti sa rolicama od 7g. ali na starom auspuhu(očišćenom od katalizatora sljepih crijeva i ostalih sr....a) ...i proklizava,preagane rolice(očito)
i tek sam napravio jedan đir skuterom( sa LeoVince TT) pa me evo na forum prvi put.. i razlika je..pafff do sad skuter nije mogao 65 niz blagu nizbrdicu a sad ide preko 80po i to sa lakoćom po ravnici...ali mi malo slabije ubrzava do 25-30km/h i onda odeee...
pitanje je ne koje rolice,nego dali ga mučim sa rolicama od 9g.tj.da li LeoVince TT traži lakše rolice?? ili mu je to čak "bolje za zdravlje skutera" pošto razvija neku brzinu sa manjim okretajima pošto su teže rolice za razliku od onih lakših kojima oćito trebaju okretaji da bi dohvatili istu brzinu....da pokušam sa ovima lakšim od 7g. jer mi se te od 5,7g.čine prelaganima.... a da opet ne izgubim previše na krajnjoj brzini???