Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Neugodno iskustvo sa HP-om  (Posjeta: 3779 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline TomTomislav

• Tržnica : (+30)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Pozdrav ekipa :)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Zasad stanka :)
  • Moja Kaciga: Airoh :)
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: Zx :)
Odg: Neugodno iskustvo sa HP-om
« Odgovori #20 : 10 Ožujak, 2012, 14:00:28 »
Takvim slučajem onda nam jedino preostaje slikati kad pakiramo,nista drugo...Pa u novine,nek se sramote.
......

Offline Reponja

• moderator
  • Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: Aprilia Rally,
  • Moja Kaciga: Held
  • MojSetup: je specijalan Sport!
  • MojSpuh: Tecnigas Trek
« Odgovori #21 : 10 Ožujak, 2012, 18:01:24 »
Ili da te pakete dolazite podići u poštu i otvorite pred službenicima. Znam da je tlaka i da je blesavo, ali tako barem na
licu mjesta razjasnite je li sve u redu i kolika je šteta. Vrijednost uvijek naznačite, ne isplati se zanemariti stavku koja
vam služi kao temelj za naplatu štete.. Te stvari se nesmiju događati, a u trenutcima kada se dese, račun mora biti podmiren.

Kao što je rekao zvonkec_92, mi koji dostavljamo i kupimo pakete na adresama, na njih pazimo maksimalno, i za riječku ekipu
to garantiram jer svaki dan radimo zajedno.

Zaštitite koliko možete, stavite "lomljivo", naznačite vrijednost i broj telefona. Ako je nešto vrijednije, otvarajte u Pošti ili
pred poštarom. Ako na paketu nema vidljivih vanjskih oštećenja, pošta ne snosi odgovornost za unutarnje stanje.

I da, u pravilu, ništa nesmije zveckati i šuškati, čak ni kada je lomljivo. Vaša dužnost je da zaštitite najbolje što možete.

Pošta takve pakete nebi smjela ni preuzimati, ali nekima se baš i neda raditi svoj posao, pa dolazi do ovakvih situacija...
"I would berry my dick so far inside her ass, who ever could pull it out would be crowned king Arthur!"

Offline efz

• administrator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zabok
  • Moj Skuter: Versulja 650
  • Moja Kaciga: SchuberthS1 PRO
« Odgovori #22 : 10 Ožujak, 2012, 18:12:32 »
prvo i osnovno pravilo je kao sto je igor rekao slati barem preporuceno, ispadne 5kn skuplje ali imas papir kao dokaz o slanju, samo koverta i pismo zaboravite, to je lutrija 50-50% kak b se reklo

dalje kao sto je reponja rekao paket ako je ostecen obavezno otvoriti ili pred djelatnikom koji vam ga je dostavio ili u postanskom uredu ako se tamo preuzima, to je jedini nacin da se mozes eventualno zalit  dobit odstetu za osteceni sadrzaj paketa.........naravno da je u cijeloj prici bitno i to da stvari budu propisno spakirane

sto se tice HP Expresa nemogu reci da su zlatni ali puno bolja iskustva imam s njima nego prije sa City Expresom, jednostavno nebo i zemlja, ovi iz Citya su bili totalna katastrofa  :angry7:
Sve za skuter/vespu - MStrgovina.hr
- tuning & styling dijelovi
 - gume
  - akumulatori
   - ulja