Eto znervirao se nesto pa da napisem :/
uglavnom bio kod okuliste prije 10tak dana, poslao me po ocale, dobio sam neku -0.50 dioptriju, stim da mi je otkrio kao ljevo oko da nije u osi, astigmatizma sta li vec... i trebao dobit cilindar lecu/staklo... nista otiso sa papirima kod opticara, izaberem ocale i reko kad vec ne mogu nosit suncane vise, nek budu fotosenzibilna stakla... i na kraju krajeva ispadnu me ocale sve skupa 2040kn. Danas zovu da su gotove, otiso po ocale, stavim na oci, na prvi pogled onako sok, malo kao duplo vidim sliku, ajde maalo se priviknu oci, ali meni i dalje to nij to :/ Kaze zena da nek nosim 7 dana, pa vidim kako cebiti, ako bude lose nek idem doktorici... Reko a sta sad , dao sam 2000kn, kak sad ak nebude dobro, imam kakvu garanciju ?? Da ne, jer su oni sve korektno odradili kako je doktorka napisala, da se njoj zalim. :S MIslim ok, istina nisu ni krivi ni duzni ali, sta nije to sad glupo ako mi ocale nece pasati, sta ja mogu sa doktoricom da rijesim ? :S
Druga stvar... valjda sam uzeo najskuplja stakla, malo sam ih zapackao prstima, uzmem krpice sta sma dobio i onu tekucinu... izglancam ocale, kad vidim vec siitne riseve na staklu :s WTF!? Ak se sad vec pozna, kak ce biti za mesec dana :S, drugo gledam okvir, nadjem siitne ogrebotinice na njemu, koje pod njihovim svjetlom nisam bas mogo zagledat, i mislim si, to su njihove izlozbene ocale koje su mi uredno prodali, a prije mene ih je parsto ljudi isprobalo i imaju riseva od brisanja... Ako odem sutra da to prijavim, reci ce da sam ih ja izgrebao :/
Eto ti zivot, mislis si dajes tolko para, barem ce da te posluzi, a kad ono kita...