Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT, TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!
nemoj dunlop uzmi savu mc 29
kako si spojio relej? mislim da je u tome problem, trebao bi ga spojiti na zice od zmigavaca tako da dobiva struju tek kada se zmigavac ukljuci, ti si mozda spojio na stalni plus koji ide sa brave ili slicno (od pozicije, prednjeg svjetla...)
ja imam taj relej (bgm6203) i meni se cini da je to univerzalno i da se ne spaja bas na stock instalacijuima zicu koja ide na masu (minus pol) i jos tri pina, jedan cini mi se, da se spoji na pokazivac na tabli druga dva za ljevoi desno ali je sad problem sta je on naveotrebalo bi zamolit efz-a da posalje upit na SC pa da ljudi objasnejer i meni stvara problem kad spojim da svira prije nego das zimigavac ljevo ili desno, znaci vec daje zvucni signal a uopce nije u funkcijijedino mi je palo na pamet da nije obrnuti sustav tj da ide sve o d - pa prema +, ali posto je elektronicki relej to ne radi i ja imam isti problem pa ako ima neko pametniji nek objasni Hvala
Uh, znaci nisan jedini sa ovin problemon Da, stalno radi, zvucni signal a ni upalia zmigavce nisan..
nisi nisi i na rox-u me jebe vec sam vise od 50€ potrosija na taj elektro masterijal a nema rezultata najprije ne pisu upute di sta treba spojit i na koji nacinznam tocno koji ti je problem a neznam ni koje zice su na stock releju pa da bi se moga orjentirat kako di i stamen i je kolega s posla uspija spojit ali u konacnici ispada da mi za svaku stranu treba po jedan relej tj automat
ima 140 dimenzije ja sam naso u sloveniji za 73€ sad cu u prvom mjesecu ic po njih
zate pare se sava kupi i kod nas..felga od sp je širine taman za 130 gumu,ak staviš 140 nebude ti puno šira,samo bude višlja.