Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pa ako je auto teži 200-300 kila i ima manji okretni moment...onda se baš i nebi začudil kakva je razlika...a ako ideš kupovat novi auto,kupuješ ga za sebe,da ga ne prodaješ,i uzmeš kasko...kaj bum kupil nekog starog kadeta,vozil se s njim i za godinu dana prodal za iste pare(čitaj 500 €)...ako kupiš novi auto onda ga imaš 10 godina barem i redovito održavaš i nemaš nikakvih problema...a ako misliš rabljeno kupovat, e onda gledaš njemačku ili nizozemsku,jer su tam najjeftiniji i najkvalitetniji auti...jer te sa carinom,porezom,prijevozom i inim glupostima ispadne jeftinije nego da ideš kod nas kupovat,al je zasigurno auto kvalitniji nego kaj bi bil na našim cestama i lošim gorivom...primjer ujo je kupil s klasu 2003. iz nizozemske,ful oprema sve sve, i auto ga je ispal sa porezom i carinom oko 8 soma evra...jedino kaj si ga je sam dopelal doma jer ima firmu za uvoz auta...al to ti je kojih 500 € max...
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Pug 206 s 1.4 motorom neide,mislim da nije jer je motor slab nego je dug mjenjac,dok ja s corsom s kratkim mjenjacem i 15ks manje sam po gradu sigurno startniji i brzi nego 206,al zato on u krajnju ide 170-180 a ja 150
nemoj nikako uzimat 1.4..ja imam 1.6 i fali mmu 6 brzina... ali auto je dobar šta je je,samo mu je mana šta kroz prozor od gepeka se slabo vidi jer je jako malen
Kao i na novom meganu coupe