Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Samoubojstva u Hrvatskoj  (Posjeta: 3092 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Goran

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • RUNNER 200 VXR G.M.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: RUNNER 200 VXR, RUNNER 180 SP
Samoubojstva u Hrvatskoj
« : 06 Ožujak, 2008, 14:57:06 »
U godini dana ubilo se 22 mladih u rasponu od 13 do 21 godine!!!Čemu je uzrok tomu samo oni znaju!Mislim, kako je krenulo da će biti još mnogo slučajeva samoubojica!!! :'( :'( :'(
Ne kužim lika da se može zapaliti usred škole???? ???
 :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Ovako nas je malo još nam samo treba da nam se djeca počnu ubijati i oduzimat si živote!!! :sad1:
 :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1:

A.A.
GORAN VXR-RACING SPIRIT
180 SP RACE EDITION
IVAN FAZEKAŠ-FAZA IN PRISON

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
Odg: Samoubojstva u Hrvatskoj
« Odgovori #1 : 06 Ožujak, 2008, 15:54:09 »
a sta imaju nauciti od svojih roditelja, odgoj i samo odgoj...  :icon_thumright:
Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!

Offline Tommek

• maxi forumaš
  • Mjesto: OS
  • Moj Skuter: VX
« Odgovori #2 : 06 Ožujak, 2008, 16:35:35 »
je da.
ja si kontam da se taj leeek sprdao.rofl degenerik.

Offline IKO

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Beverly 250 4Road
  • Mjesto: Kaštela
  • Moj Skuter: Beverly 250
  • MojSpuh: LeoVince 4Road
« Odgovori #3 : 06 Ožujak, 2008, 17:47:00 »
stvarno nemoš virovat,
biće ih pucaju neki filmovi bit ću faca iden se obisit,
a oni šta se zalija benzinon kažu da je curama tija pokazat da je jači i od vatre,
ovo je stvarno za zamislit se   :icon_scratch:

Offline Goran

• forumski skuteraš
  • RUNNER 200 VXR G.M.
« Odgovori #4 : 06 Ožujak, 2008, 22:29:25 »
a sta imaju nauciti od svojih roditelja, odgoj i samo odgoj...  :icon_thumright:
Mislim da nisu krivi roditelji jer oni žele najbolje svojoj djeci i trude se da im omoguće što bolje uvjete za život!!!
nisu roditelji krivi što su im djeca luda!!!
Nitko ne može vidjeti i osjetiti što se djeci vrti po mislima i u glavi!!!
A.A.
GORAN VXR-RACING SPIRIT
180 SP RACE EDITION

Offline replcnt

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #5 : 06 Ožujak, 2008, 22:33:24 »
pust ba emoe nek se ubijaju, nek se neko kaje i za naše grijehe  :laughing7:

Offline black-rox

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Black-Team Live your own rules
    • www.black-scooters.com
  • Mjesto: Grobnik
  • Moj Skuter: Black-Team garage
  • Moja Kaciga: Shark,Oneal
  • MojSetup: E da je samo kit =)
  • MojSpuh: Yasuni
« Odgovori #6 : 06 Ožujak, 2008, 23:41:33 »
A cijeli svijet ide u k**ra*,ako im nije stalo do života nek se ubijaju šta ću im ja imam i ja svojih problema još najbolje da se s njihovim problemima zamaram.....

Offline lik_9

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ?akovec
  • Moj Skuter: Malaguti FireFox F15
« Odgovori #7 : 07 Ožujak, 2008, 00:22:24 »
 Mislim da nisu krivi roditelji jer oni žele najbolje svojoj djeci i trude se da im omoguće što bolje uvjete za život!!!
[/quote]

:nono: :nono: :nono:

sorry ali u krivu si!!!sve ti to kreće od doma!!jako puno ljudi to jako dobro prikriva dok su vani a kod kuče je kaos!! budi bez brige da društvo neče loše utjecati na ničije djete ako ono to ne želi,a večina ulaz u čudna društva s jednim razlogom a to je zato kaj nisu sretni sa svojim životom,jer i mešto fali šta nisu dobili od roditelja i bližnjih to sad traže na drugim mjestima!!!

Hell was full,so I come back

Offline vpucko

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Belisce
  • Moja Kaciga: Nolan N84
« Odgovori #8 : 07 Ožujak, 2008, 02:41:16 »

:nono: :nono: :nono:

sorry ali u krivu si!!!sve ti to kreće od doma!!jako puno ljudi to jako dobro prikriva dok su vani a kod kuče je kaos!! budi bez brige da društvo neče loše utjecati na ničije djete ako ono to ne želi,a večina ulaz u čudna društva s jednim razlogom a to je zato kaj nisu sretni sa svojim životom,jer i mešto fali šta nisu dobili od roditelja i bližnjih to sad traže na drugim mjestima!!!

[/quote]

na ovo tvoje LOOOL, takvih je 3% djece ostatak kakvo je drustvo takvo je i djete! a ti pricaj sta hoces!

Offline lik_9

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ?akovec
  • Moj Skuter: Malaguti FireFox F15
« Odgovori #9 : 07 Ožujak, 2008, 09:52:29 »

[/quote]

na ovo tvoje LOOOL, takvih je 3% djece ostatak kakvo je drustvo takvo je i djete! a ti pricaj sta hoces!
[/quote]

:nono:
sve ti to kreče od doma!!
Hell was full,so I come back

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
« Odgovori #10 : 07 Ožujak, 2008, 10:46:23 »
djeca dok su mala uce po modelu svojih roditelja... poslije postaju sve slicnija svojim roditeljima a neki trpe i mentalno i fizicko zlostavljanje, neki pate od nedovoljne paznje (ova nova EMO grupa djece, to bih sve dobro nasibao pa neka onda pate s razlogom, glumci... )...

Problem je taj sto danas djeca upravljaju roditeljima a ne roditelji djecom, je li toga bilo prije, je malo sutra, jer ako si pogrijesio dobio si i sibom i remenom... a danas ako kaznis dijete kada pogrijesi tuze te za zlostavljanje :)

Ako netko pogrijesi treba mu to dati do znanja i neka snosi posljedice jer ako se preko toga prijedje kao da nista nije bilo ili neka tata ce to srediti onda dijete kada sazrije postaje mutavo i naviknuto da ce sve tata srediti...

Znam da 90% roditelja zeli sve najbolje svojoj djeci onda ih trebaju i odgajati kako Bog zapovijeda a ne razmaziti i raditi debilima...  :icon_thumright:
Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!

Offline Goran

• forumski skuteraš
  • RUNNER 200 VXR G.M.
« Odgovori #11 : 07 Ožujak, 2008, 12:07:13 »
djeca dok su mala uce po modelu svojih roditelja... poslije postaju sve slicnija svojim roditeljima a neki trpe i mentalno i fizicko zlostavljanje, neki pate od nedovoljne paznje (ova nova EMO grupa djece, to bih sve dobro nasibao pa neka onda pate s razlogom, glumci... )...

Problem je taj sto danas djeca upravljaju roditeljima a ne roditelji djecom, je li toga bilo prije, je malo sutra, jer ako si pogrijesio dobio si i sibom i remenom... a danas ako kaznis dijete kada pogrijesi tuze te za zlostavljanje :)

Ako netko pogrijesi treba mu to dati do znanja i neka snosi posljedice jer ako se preko toga prijedje kao da nista nije bilo ili neka tata ce to srediti onda dijete kada sazrije postaje mutavo i naviknuto da ce sve tata srediti...

Znam da 90% roditelja zeli sve najbolje svojoj djeci onda ih trebaju i odgajati kako Bog zapovijeda a ne razmaziti i raditi debilima...  :icon_thumright:
Sve stoji što si rekao ali ima i slučajeva kod kojih je dijete odličan učenik, dobar sprtaš, dolazi iz dobrostojeće obitelji i dijete je dobro odgojeno, i onda se odjedanput neobjašnjivo objesi odnosno oduzme si život!!! :sad3: :sad3: :sad3: :sad3:
A.A.
GORAN VXR-RACING SPIRIT
180 SP RACE EDITION

Offline Ivan

• forumski skejter
  • **
  • M696
  • Mjesto: Oto?ac
  • Moj Skuter: Gilera Runner 180SP
« Odgovori #12 : 07 Ožujak, 2008, 12:08:48 »
Slazem se. Svi oni ZELE najbolje, ali problem je u tome sto ne mozes dijete odgajati svojim mislima nego djelima. Roditelji bi prvo trebali biti uzor svojoj djeci (naravno to ja ocekujem od svih clanova drustva), ali kao sto je netko rekao, ljudi se ponasaju na jedan nacin kad su vani, a potpuno drugacije kada su doma. Da ne govorim o tome koliko dijete mora biti neodgojeno kada se recimo majka trudi da dijete nauci necemu, a onda dodje otac i sve ujebe. Znam jednu zenu koja se stalno trudi da nauci djecu da barem pociste svoju sobu, al uzalud kad im se otac ponasa ko prase.

A ova EMO ekipa.. pa njima ocito treba malo reda i stege. Bolje da imaju stroge roditelje nego da se sami rezu i ubijaju.
Bolje izgubiti sekundu u životu, nego život u sekundi...

Offline TheBili

• forumski skuteraš
  • Da je bolje bilo bi sumljivo.........
  • Mjesto: Makarska
  • Moj Skuter: Gilera stalker i Gilera runner vx
« Odgovori #13 : 07 Ožujak, 2008, 12:16:44 »
Slazem se. Svi oni ZELE najbolje, ali problem je u tome sto ne mozes dijete odgajati svojim mislima nego djelima. Roditelji bi prvo trebali biti uzor svojoj djeci (naravno to ja ocekujem od svih clanova drustva), ali kao sto je netko rekao, ljudi se ponasaju na jedan nacin kad su vani, a potpuno drugacije kada su doma. Da ne govorim o tome koliko dijete mora biti neodgojeno kada se recimo majka trudi da dijete nauci necemu, a onda dodje otac i sve ujebe. Znam jednu zenu koja se stalno trudi da nauci djecu da barem pociste svoju sobu, al uzalud kad im se otac ponasa ko prase.

A ova EMO ekipa.. pa njima ocito treba malo reda i stege. Bolje da imaju stroge roditelje nego da se sami rezu i ubijaju.

UPRAVO TAKO!!!

Offline Gerbi

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #14 : 07 Ožujak, 2008, 12:35:49 »
Ja jedino mislim da je tek krenulo i da će ih bit još...ova medijska strka sada jedino može dati još samopouzdanja onima koji se još dvoume u samoubojstvima...ne bih volio da je tako, ali vidjet ćete...

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #15 : 07 Ožujak, 2008, 17:39:16 »
sve je to u psihi ljudi moji neki upadnu u depresiju i misle da nema izlaska is te gadne bolesti ako se moze nazvati tako pa si oduzimaju zivot problem je u tome sto ta djeca nemaju skime razgovarati a to bi im puno pomoglo,ali i njima je puno teze u takvom stanju se potpuno otvoriti nekoj osobi .depresija i anksioznost ili ako su u pitanju obe bolesti u istoj dijagnozi je mnogo kompliciranije ,anksioznost potice agresiju i napetost koja je neizdrziva a depresija muci zivce i daje ti osjecaj beznadja..pa kad se to sve slozi dobijemo jedan veliki problem koji nemozemo sami lijeciti nego nam mogu pomoci samo psihijatri..a problem su tu i roditelji koji nezele odvesti djete kod psihijatra kad je vrijeme.i onda se dogodi ovako nesto zbog cega se svi cudimo i zao nam bude a moglo se sprijecit.steta mladih zivota