Dakle, riječ je o Xmoto Raveru (Rhonu), zvao sam 3 mjesta u Rijeci koji su ovlašteni za njih, inače trebaju mi samo ruline i remen (mislim da to spada pod neke ovako tražene i malo važnije rezerne dijelove), jedan je zatvoren, drugi je rekao da to više ne prodaje, ali da možda ima nešto u radioni pa će baciti oko, a na Preluku gdje sam kupio je rekao da nema pojma koji remen i rulice idu, da on to mora sve skinuti i mjeriti, ja ostao, to mogu i ja, ali ako kupujem sve serijsko tj radim redovni servis ne tjuniram, logički bi bilo da oni znaju dijelove skutera kojeg sam od njih uzeo isto tako ne mislim dat 200kn za jedan radni sat, da skine vidu sa variomata promijeni remen, i možda i ruline stavi druge. Isto tako mi je rekao da vjerojatno to neće ni imati, ali on bi nešto mjerio. Tako da sam na kraju skontao da mi je najbliži Molidon u Zagrebu i neki mali shop u Čakovcu koji prodaje još te legendarne skutere. skuter je inače iz 2008.g. živim u 3. gradu po veličini u Hrvatskoj i ne mogu promijeniti osnovne potrošne dijelove na skuteru. Skuter je sličan Matrixu i Luni, ali po plastikama, deklo nije slično, nikad niš nisam otvarao, bojim se šta ću nač, vidio sam samo da je vo no po nekoj yamahinoj licenci i čini mi se da ima filter zraka i karb od yamahe, tj neku vo no kopiju. Tako da bi molio pomoć. Šta da radim, kako da dođem do ovih osnovnih dijelova, da li netko zna neki shop u blizini Rijeke, da li se uopče može naručiti to iz Zagreba, a da ne platim kao da stavljam kit na recimo song šenga.