Hvala ljudi na diskusiji,al evo ovako stvari stoje,boatian je presao samo 650km,skinuo sam karburator,ocistijo ga,oprao u benzinu,i karburator proradio,da samo kazem da pre toga nije hteo ni da upali,kad sam ga upalio nekako,a pre toga samo da kazem sumljao sam na vakum pumpu-slavinu,onda otkacio crevo sa usisne grane,povukao vazduh i vidim da baca gorivo,sve to vratio,probao da ga upalim i upalio,ali cim mu dam gas motor se pocne gusiti,i ako zadrzim gas ugasi se,kad ga pustim on nastavi nekako da radi do jedne granice,i u ler gasu dize i spusta obrtaje sam i onda se ugasi,posumljao sam na automatski saug,racunam posto je hladan da je do njega,porucio nov i njega cu sutra zameniti,sve mi je dobro stegnuto,membrana odlicna,jedino mi je sumljiva jos uvek vakum pumpa,i to sto je stajao sa jedno pola litre goriva godinu dana,ja kupio 2 litre i sipao,e sad neznam da nije do smrdljivog goriva,sutra kad stavim nov saug,ako neradi ispraznicu i rezervoar i zamenicu vakum pumpu a ako nije ni to onda cu uzeti to staro gorivo lepo ga politi i zapaliti,jer nemam ideju sta moze da bude,a stavio sam mu i novu svecicu i pored one stare koja je dobra.Pozdrav svima pa ako je neko imao ovakve simptome na ovom kineskom djubretu nek javi jer kod njih me nista necudi.Hvala vam jos jednom i molim za pomoc