Evo par fotki, malo je drukcije kod SRke:
Pikse nije potrebno rezati, posto je nosac nesto drukciji nego sta je na ovim slikama od jurce, ali je potrebno malo pobrusiti pikse (izvana i iznutra), jer je i sam covjek u Piaggiu reko da su pikse fuserski napravljene, ak se ne pobruse nema sanse da sjednu unutra a da se ne deformiraju ili potrgaju (uspjeli smo 4 skrsit)
iglicasti bi kod SRke imao slobodan hod duz cijele osovine, pa smo za svaki slucaj piknuli 2 vara, na udaljenosti 5 cm od kraja, tako da sad sjeda lezaj do tog vara, i cjela piksa na to tak da se vise nema sanse bilo kamo micat
varove je potrebno pobrusiti da ne strse jako jer onda osovina na drugi kraj izade u koso
i jos jedan savjet, ni slucajno nemojte ove gumice sta idu na kraju na piksu kupovat u Piaggio centru, jer mi je reko prodavac da su 4 komada oko 100 i nesto kuna, malo si dat truda i potrazit drugdje, ja nasao po auto servisima za 1 kn komad
za kraj bi samo rekao da se skut vise ne piga ni ne uvija, puno ga je ljepse vozit i puno je upravljiviji, bio sam skeptican da ce vibracije sada biti vece, ali nije nista jace nego sta je bilo, jako sam zadovoljan