Ja imam takvog samo sto je moj 1.200 cc. Moj komsija ima bas taj sto ti zelis ali njegov je 16 ventila?!?! Jesi li siguran da je taj sto si gledao 8 ventila? jako mi je cudno jer to su Williams verzije Clia a koliko sam upoznat oni nisu izradjivani u verzijama sa 8 ventila... Moj je sa 8 ventila ali moj nije Williams... Bilo kako bilo izradjivani su od `91 do `98 (taj model) jako izdrzljivi motori, udobni (kao i svaki Francuz) menjaci dobri, stabilni (15 inch fabricki naplatci) i brzi obzirom da imaju manje od tone ukupne tezine. Limarija im nije sjajna strana, modeli do `95 nemaju pocinkovan lim tako da limarija korodira oko zadnjih rubova i haube. Od `95 su poceli modeli sa drugacijim farovima, drugacijom instrument tablom i stop svetlima. Potrosnja im je od 8 pa na gore. Modeli od `95 imaju pocinkovan lim i malo kozmeticki izmenjen enterijer(mnogo lepsi za moj ukus). Nisu skupi i u mom kraju ih mozes naci u super stanju za oko 2000 Eur (`95 `96 godiste). Meni se mnogo dopadaju i obicne i Williams verzije jer je auto jako udoban i okretan, svuda ga mozes parkirati i delovi nisu skupi, a jako je lep auto.
Eto, toliko od mene