mislim da sam za ovaj tjedan svoj dio srece definitivno ispucao... sad molim boga da pocne padat kisa da se vise ne vozim ovaj tjedan...
slucaj 1.
gotova skola, i jos morali na sjednicu doci da nam vele ocjene i te gluposti...
ugl, spremim se ja da krenem na vlak i vidim prerano se spremih. reko kaj sad, idem se usput malo provozati i reko da sparkiram motor pokraj zeljeznicke pa na vlak... i tak vrtim se ja tu oko centra konjščine (citaj: vukojebina, selendra), spazim kak je vrijeme da se sparkiram i krenem na vlak. vozim se prema kuci od rođaka di parkiram skuter i vidim ide mi auto s druge strane... ja lijepo dam zmigu da skrecem i stanem da propustim auto s druge strane...
...kad ono, pogledam u retrovizor i vidim ide audi 80 full gas direkt u mene... vidim tipa sjedne na brenzu, a meni srce propalo v dupe... ja picim po gasu da se maknem a tip stane mozda pol metra od mene... nekih 25 m trag kocenja... a tip se usral da nije ni kvacilo stigao stisnuti kolko je kocil... naravno, slijedila je doza psovanja matere i svega... a tip sjedi u autu ko da ga je spizdio infarkt... kam je tip gledal, meni nejde u glavu... vozit se po centru naselja 100? ljudi iz obliznjih zgrada poskakali na balkone i prozore... usro sam se ko grlica...
slucaj 2.
i jos ko za inat, poslije mi na tekmu isli, hrvatska slovacka... i vracam se doma, oko 9 sati bilo... ja na motor i picim doma, teram kolko ide... i tak jedan dio ceste onak, polu osvijetljen + moj far od roxa (uber-rasvjeta)... vozim se ja, kad ono vidim zeca trci po bankini kraj mene... i ja tak smijem se zecu kak se hoce utrkivati, kad on ni pet ni sest i pred mene... o j**** ti zivot, ja na brenzu, a frajer mozda 10 cm meni ispred kotaca... reko đubre jedno da si bil manji, zgazil bi te, al ova neka mrcina od zeca jos bi pao radi njega...
tak da, dosta mi voznje sad za ovaj tjedan... osim ak za vikend nebu lijepo pa naravno se idem vozit