Evo odlucia san malo dignut temu iz mrtvih
Proslo je dosta vremena, ali ipak san pocea ispunjavat ono sto sam obeca. Stvar se oduljila zbog nekih komplikacija, tocnije oko same narudžbe djelova i trajala je pola godine, ali ipak je na kraju sve sredeno i novci su nazad na mom racunu
Cim su mi novci sjeli nazad, kontaktirao sam SlowRidera i narucio preko njega
tehnigas next r, multivar i novi remen (za pocetak) i roba je dosla u roku od 9 dana kao sto je covjek i obecao - svaka cast Slow
Evo da neduljim:P.S. skuter nije opran cijelu zimu tako da se novi auspuh malo previse istice, ali sve ce bit ok kada se skuter opere
Problem u ovoj prici se javia kada sam krenia stavljat multivar, remen i bijeli centralni - riknuo mi je pistolj, pa nisam mogao skinut maticu na radilici i onu od kvacila, tako da sada vozim samo sa novim spuhom i sa preteskim valjcicima (ako se nevaram 8g su serijske) pa mi je malo trom u startu :'(
Pošto je pistolj na popravku, ja radim kako bi zaradia neke pare pa cu pocet plastike sredivat. Vec imam u planu promjenit prednju masku, ali ne zelim nista radit dok ne skupin lovu za bojanje cijelog skutera.... inace boja ce bit mat-crno i naranđasto.
Sada zanima me, ocu li kupit federe kvacila i koju tvrdocu da uzmen? Mislia san da cu ih dobit sa auspuhom ali nisam
- dobia san samo lakse valjcice, a sa multivarom sam dobio 9g valjcice (koji su mi preteski sada) i bijeli centralni. Stavit cu bijeli centralni (makar sam cua da je dobro i serijski ostavit),2g lakse valjcice (6g), i novi remen i filter zraka (prosa san oko 14 000 km pa je vrijeme da napravim mali servis)
Ako imate jos koji savjet slobodno recite