da al meni treba za svakodnevnu upotrijebu nekad i do skole 30 kn tamo 30 km nazad dok ce bit ljepo a 4t su puno vise izdrzljiviji i manje se trose
kompa moj nsr je ima 38,000km napravljenih i istu tvorničku radilicu unutra pa se ti misli...kad se motor pazi i mazi trajat će ohoho
vozio sam ga u istru kod none 40km od rijeke svaki vikend,znači tamo i nazad 80km + škola i sve,ja i taj sa derbijem išli od rijeke do labina i nazad,bez beda,ni jedan dan mi nije negdje stao ili slično...mislim nije stala jer je to honda jbg zna se xD
ali sam je pazio koliko god sam mogo,nikad preko 10,500 okretaja vrtio,zagrijavana i slično...
4t će ti postat slab nakon nekog vremena....nsr-a recimo prije ventila možeš 90km/h vozit na 6,500 okretaja i laganini,potrošnja 3.5l kad ga tako voziš a kad ga stišćeš do jaja onda 6l i to uopće nije puno jer motor ima snage,baciš nižu,preko ventila i prođeš auto bez beda dok ćeš se ti vuć sa xt-om ili tim derbijem...
uzmi si onda cbr-a 125 makar,jebeš šta ima malu gumu iza ali isto vodenjak,15ks,ide ko taj derbi mulhacen samo veća krajnja,lako nabaciš poslje širu gumu iza...
dobar cvajo enduro ti je honda crm ali su rijetke i ako nađeš drži ogromnu cijenu,ista mašina ko nsr samo ima kurblu,odličan motor,ja sam ga mislio uzet ali nisam imo toliko para,yamahe dt su povoljnije i više ih ima