* Čiro: "Srbija i Crna Gora sad više nema što izgubiti, pa bi trebali izaći iz svoje već tradicionalne zatvorene formacije i početi igrati kako im nalaže tradicija."
* Gojko Andrijaševic: "Klinsman je jedini koji je osvojio SP i kao igrač i kao fudbaler."
* Drago Čosić: "Schweinsteiger i Lahm su dvije mlade dame....ovaj dvije mlade nade njemačkog nogometa."
* Ivica Blažicko: "Sutra u 15 sati ćete uživati u utakmici između Srbije i Crne Gore."
* Božo Sušec (faul na Srni):"I to mora biti prekršaj. Ako nije prekršaj, onda je faul."
* Bogdan: "Evo sad Poljaci pokušavaju zadržati loptu da vrijeme sporije teče."
* Čiro: "6-0 je veliki rezultat ali to se još da izdržati ali 7-0 je posebna blamaža".
* Čiro (SCG - Argentina): "Ovaj sudac je papak. Pravi papak! On tu nikad nebi sudio da nije Talijan!"
Vela: "Evo, dati ćemo sada gospodinu Čiri jedan perec, da se zabavi i da ne misli više na suđenje."
Čiro: "I bolje da jedem perec! Ionako nemam ništa dobroga reći o sucu! ...(pauza)... PAPAK!!"
* Igor Štimac: "Viduka voli osjetiti protivnika iza svojih leđa, voli ga držati rukom, takvu igru on voli."
* Vela: "Tko je više seksi, Ballack ili Beckham?"
Bogdan: "Još uvijek gledam ljepši spol..."
Vela: "Dobro je, dobro si se izvukao..."
* Bogdan: "Nedved ima obje noge."
Vela se nadovezuje : "...a ostali igrači nemaju obje noge?"
Bogdan: "Ma to je onako nogometno, znači da mu je jedna noga jača."
Vela: "Je, inače bi to bila nekakva paraolimpijada."
Bogdan: "Da."
Vela: "Da."
* Mila Horvat: "A jeste mi ga uvalili za prvi put?"
* S. Sušec: "Loše se piše Trinidadu, a bogami i Tobagu."
* Cico Kranjčar o rezultatu utakmice: "Mogu reći da je i Australija zaslužna što nismo zadržali vodstvo."
* Goran Marić: "Japanski sudac je bio solidan, ali ništa posebno... rekli bi da je puno zujao, a malo meda dao..."
* Slovenski komentator: "Sada kada je ova lopta prošla ovako blizu, golman može izdahnuti."
* Bogdan : "Da, da....kad padne gol u ranoj fazi utakmice, onda postoji mogućnost da vidimo još golova."
* Bogdan: "Ovo je teže pogoditi nego promašiti."
Vela (zbunjeno): "Misliš...obrnuto...teže je promašiti nego pogoditi?"
Bogdan: "E to, to! To sam htio reći! Al dobro je da nas je dva. Jedan zna pisati, drugi čitati."
Vela: "Pratim ja tebe."
* Štimac se dere: "Linijski sudac je svirao prekršaj!!"
* Božo Sušec: "I ovo je dokaz da Van Basten ne provodi nikakvu rasističku politiku. Imaju čak jednog crnca u momčadi."
* Bogdan: "Sad bih ja još nešto rekao, ali neću."
Vela: "Da, nemoj!"
* Štimac: "Ja ne znam je li bolje da Babić dobije loptu ili da je ne dobije..."
* Balog (tekma Iran - Meksiko): "Irancima je lijepo ovdje u Meksiku."
* Čiro za vrijeme 1. poluvremena Švedska - Engleska kaže za Kallstroma: "On je toliko lijevak, da desnu nogu koristi samo pri ulasku u autobus."
* Vela: "Riquelme je pucao izravno, nije bilo daleko..."
Bogdan: "...da je gol malo viši..."
Vela: "...onda bi bio za ragbi!