ima modela sf2 i sa karbom i sa direktnim ubrizgavanjem, s tim da ima puno vise ovih sa karbom, koji su po meni puno bolji...
sto se vilice tice, imao sam sf2 3-4 godine, jednom sam pao sa njega, vilica je ista kao i prvoga dana, nije me vukao niti u jednu stranu, znaci isao je ravno kada pustim ruke, sve neravnine na cesti je doslovno upijao, po meni savršena vilica...
neznam vecina sere po toj vilici, neznam iz kojeg razloga, vjerojatno zato sto je to "peugeot", pa eto,,,
ja u te 4god nikad nisam imao niti najmanji problem sa njim, stvarno sve pohvale
eto onda tip ipak govori istinu, kad je tih speedfight-ova bilo limitiranih serija, wrc victories, ovakvih, onakvih...
uglavnom ja imam neki model koji je uvezen iz francuske, nisam nikad vidio ovakvu konfiguraciju boja i nema sjenila u farovima, samo crne plastike, crne felge. ima neku boju koja ima u sebi one kristalice koji svjetlucaju na suncu. nisam mogao ni na netu nac ni jednog takvog.
i samo da kazem da sto se mene tice nisam imao ni jedan kvar na svom, a ima 15 600 prijedjenih, jedino sto mi je pukla sajla gasa nedavno i to je sve.
ne znam kako je sa talijanskim skuterima, ali jedini problem je sto su original dijelovi za peugeot jako skupi, primjerice sajlu gasa sam cekao iz francuske da dodje kod ovlastenog servisa.
kocnice su krute i kompaktne, sasija jaka i dosta je udoban za voznju preko neravnih cesta.
eto to su moji dojmovi ukratko. skuter mi se pokazao odlicnim i ne zelim ga uopce prodat, ali volio bih probat gileru runnera da vidim kakve su...