Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Anketa

Opet malo testiranja ankete...

Ja Pješak
1 (5.9%)
Vozac motornog vozila
16 (94.1%)

Ukupno Glasova: 17

Autor Tema: Tko je kriv?  (Posjeta: 3104 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Tommek

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: OS
  • Moj Skuter: VX
Tko je kriv?
« : 06 Studeni, 2007, 11:26:43 »
prelazim cestu na pješačkom,pogledam desno i vidim automobil (međutim nisam procjenio dovoljno brzinu njegovu),nastavljam hodati,on mene udara...
Tko je kriw,ja kazem da je vozac (jer sam i sam u toj kozi ponekad),a legica cija je mama sutkinja tvrdi suprotno...
naravno on je prije pješačkog zaobišao kamion koji je vozio cca 40 ,a vozac sigurno 70
nije me nitko udario,al eto bass me zanima
« Zadnja izmjena: 06 Studeni, 2007, 11:30:23 Tommek »

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
Odg: Tko je kriv?
« Odgovori #1 : 06 Studeni, 2007, 11:33:53 »
vozac automobila je kriv i nema druge...
Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!

Offline X-Thug

• maxi forumaš
  • Osobni Text?
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: BMW E91
« Odgovori #2 : 06 Studeni, 2007, 13:39:08 »
ako nema semafora koji pokazuje drugacije on je kriv...jer vozila imaju obavezno zaustavljanje na pjesackom ako je na njemu pjesak i obicno se stavlja znak upozorenja da nailazi pjesacki pa onda onaj znak pokraj pjesackog da je tu pjesacki...al bez obzira na brzinu on je kriv
...........1...........8...........7...........

Offline el

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: gilera runner50
« Odgovori #3 : 06 Studeni, 2007, 13:40:07 »
vozac je kriv  :redface:

ILLEGAL SCOOTER TEAM

Offline MaLi_OdvALjivAc

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Grad koji je rekao "NE" spavanju
  • Moj Skuter: Gilera RuNNeR C36 50ccm
« Odgovori #4 : 06 Studeni, 2007, 14:47:48 »
zavisi da li je obican pesacki prelaz, ili semafor. Ako si presao na crveno, kriv si ti, ako je obican pesacki, kriv je on, i ako je prestizao kamion preko pune linije, o5 je on kriv, i ako je to bilo u gradu, a on voozi 70, o5 on kriv..
DugA Je uLicA, NoSi kAciGu!! <MF (BS)>

2TOČKA 1ŽIVOT
 *´¨) ¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
« Odgovori #5 : 06 Studeni, 2007, 16:35:27 »
zavisi da li je obican pesacki prelaz, ili semafor. Ako si presao na crveno, kriv si ti, ako je obican pesacki, kriv je on, i ako je prestizao kamion preko pune linije, o5 je on kriv, i ako je to bilo u gradu, a on voozi 70, o5 on kriv..

tocno to, sve si mu rekao.
Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline Doomsday

• Doomsday
  • Doomsday
  • maxi forumaš
  • Doomsday
  • Mjesto: Doomsday
  • Moj Skuter: Doomsday
  • Moja Kaciga: Doomsday
  • MojSetup: Doomsday
  • MojSpuh: Doomsday
« Odgovori #6 : 06 Studeni, 2007, 17:26:03 »
je, ali je jedino bitno šta sutkinja (ili sudac) kaže... :laughing7:

virovali ili ne, u zakonu i pješaci imaju obavezu uvjeriti se da je SIGURNO preći preko zebre... jedna od glavnih zabluda je da možeš istrčat kako god hoćeš na zebru, i auto je odma kriv... nije baš tako... sve se gleda... zato su svjedoci i vještačenje u takvim slučajevima iznimno bitni... jebiga, sad san ga zakomplicira, ali tako je... :zubo:
PERONOSPORA AD OPEL ASTRA... :zubo:

:laughing7:

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
« Odgovori #7 : 06 Studeni, 2007, 19:32:03 »
je, ali je jedino bitno šta sutkinja (ili sudac) kaže... :laughing7:

virovali ili ne, u zakonu i pješaci imaju obavezu uvjeriti se da je SIGURNO preći preko zebre... jedna od glavnih zabluda je da možeš istrčat kako god hoćeš na zebru, i auto je odma kriv... nije baš tako... sve se gleda... zato su svjedoci i vještačenje u takvim slučajevima iznimno bitni... jebiga, sad san ga zakomplicira, ali tako je... :zubo:
alo,pa di mi živimo,neka piše šta hoče ali ćim je neko sranje na pjašačkom,vozač je kriv....naravno može se dokazat suprotno,ali prvo je vozač kriv pa se sudit i onda kontra...

Offline Tommek

• maxi forumaš
  • Mjesto: OS
  • Moj Skuter: VX
« Odgovori #8 : 06 Studeni, 2007, 20:02:20 »
nema semafora,samo žirafa na cesti... :toothy12:

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
« Odgovori #9 : 06 Studeni, 2007, 20:05:43 »
e da još nešto,vozač kad vidi znak za pješački on mora prilagoditi brzinu tako da u svakom trenutku može stat pa makar dečko pal s neba

Offline X-Thug

• maxi forumaš
  • Osobni Text?
« Odgovori #10 : 06 Studeni, 2007, 20:09:47 »
ako si sta i vidia...pogleda...malo poceka...zagazia nogom...niko nije staja...zatim vidia njega kako naljece svjetlosnom brzinom a ti se us*a u gace...on je kriv...jer ti ipak moras pogledat livo desno i malo sacekat...ja izletin na pjesacki pa mu ***** mater oca familiju sve svece na nebu blizu i daljnju rodbinu bezobzira bili zivi ili mrtvi...a ako izadje mrga onda dan petama vjetra

e da još nešto,vozač kad vidi znak za pješački on mora prilagoditi brzinu tako da u svakom trenutku može stat pa makar dečko pal s neba
preteko si me...ali u krivu si...sta ako je on dotrca a ovaj ga nije vidia...pjesak je kriv samo ako izleti na pjesacki ko muva bez glave bez obzira na promet...jer ipak ko izleti na cestu bez gledanja u hrvatskoj taj je lud...mene strah nekad kad ti neka budala od 16/17 godina proleti u 120 km/h pokraj tebe ili na zujalicama sta lete okolo...pa nije bas svejedno ja se uvik uvjerin dobro a ono gori je sprd. ono je samo na kako kojen mistu

Offline Yamaha_spy

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Novo ?i?e - Velika Gorica
  • Moj Skuter: Yamaha spy
« Odgovori #11 : 06 Studeni, 2007, 22:48:53 »
KRIV JE  :laughing6:
Tu nema zbora vise!
Yamaha-Spy

Offline marko.p

• maxi forumaš
« Odgovori #12 : 07 Studeni, 2007, 10:01:21 »
Citat:
preteko si me...ali u krivu si...sta ako je on dotrca a ovaj ga nije vidia...pjesak je kriv samo ako izleti na pjesacki ko muva bez glave bez obzira na promet...jer ipak ko izleti na cestu bez gledanja u hrvatskoj taj je lud...mene strah nekad kad ti neka budala od 16/17 godina proleti u 120 km/h pokraj tebe ili na zujalicama sta lete okolo...pa nije bas svejedno ja se uvik uvjerin dobro a ono gori je sprd. ono je samo na kako kojen mistu
pa zato u zakonu piše da vozać mora prilagoditi brzinu tako da može u svakom trenutku stat ako netko izleti na cestu

Offline X-Thug

• maxi forumaš
  • Osobni Text?
« Odgovori #13 : 07 Studeni, 2007, 10:34:44 »
Citat:
pa zato u zakonu piše da vozać mora prilagoditi brzinu tako da može u svakom trenutku stat ako netko izleti na cestu

al ako je nepregledno onda nije kriv jer ga mozda nije vidia...mozda je nizak...pa i pise da se nesmi vozit vise od 50 km/h po naselju pa ja vidin mnogo ljudi koji mnogo idu brze  i niko nije kaznjen

Offline marko.p

• maxi forumaš
« Odgovori #14 : 07 Studeni, 2007, 11:07:43 »
Citat:
al ako je nepregledno onda nije kriv jer ga mozda nije vidia...mozda je nizak...pa i pise da se nesmi vozit vise od 50 km/h po naselju pa ja vidin mnogo ljudi koji mnogo idu brze  i niko nije kaznjen
e sad....ako si vozač,vidiš znak za pješački,moraš prilagoditi brzinu i povečati pozornost....

Offline X-Thug

• maxi forumaš
  • Osobni Text?
« Odgovori #15 : 07 Studeni, 2007, 11:40:12 »
je al ka sta je Mr đej reka nemora vozac bit 100 % kriv...to ka da auto ide pokraj moje zgrade priko pjesackog i ja se bacin na auto i kazen da me lupia,i 20 prijatelja mi budu svjedoci...pjesak isto ima zakone mora pogleda livo i desno i uvjerit se da je sigurno proc ili lagano zakoracit na pjesacki da auti vide,a nek ka ovca izletit pa kud puklo da puklo

Offline marko.p

• maxi forumaš
« Odgovori #16 : 07 Studeni, 2007, 20:52:53 »
pa nije isto da se ti baciš na tebe ili da te auto lupi.....ajd se ti baci pod auto pa čemo vidjet kaj će bit :laughing7:

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #17 : 07 Studeni, 2007, 21:35:18 »
alo ljudi,vi vozite motore,pa kad se priblizavas pjesackom,semaforima,skoli,... obavezno smanjite brzinu i prilagodite se uvjetima takve voznje,i obavezno imat sirom otvorene oci,jer nikad ne znate od kud moze auto izletit,meni je par puta izletio,ali srecom nije bilo nista