Ne mogu vjerovati kakvih sve ljudi ima ovdje. Ko sad ovdje koga jebe ne znam. Evo sjedim ovdje, prvi put vidim ovu temu, čitam je 2 sata i ne mogu da vjerujem. Kod nas na forumu u BiH bile one majce sa logom foruma i tako to. Tarik iz Sarajeva rekao da će sve organizovati, naručio majce iz Beograda (malo smo čekali da se izdrade), mi mu uplatili pare, on nam poslao majce i svi ih dobili odmah sutra, svaka čast Tariku. Ali eto sad ima i kod mene slična situacija, dobio sam diznu 64 6mm i nije mi se dalo štelovati karb sa tom diznom pa sam obećao članu gigo_sf2 da ću njemu poslati tu diznu jer on ima novu gileru runner. Nisam ništa tražio da mi uplati na račun ni da plaća poštarinu, sve sam troškove preuzeo na sebe (ako se to može nazavati troškovima) jer ipak je to samo 6KM, ne radi se o velikim novcima, i ja mui poslao prije 3 dana i još mu nije stiglo. Ne mogu da vjerujem. Ali hajde valjda će mu stići dizna. A to je bila sve stvar dogovora. Ja i on se dogovorili ko prije nabavi diznu šalje ovom drugom i ja je nabavio prije i poslao njemu. Sve se da lijepo dogovoriti ako posluješ sa normalnim ljudima.