falcona sam uzeo novog 2007.Posle samo godinu dana ,u garantnom roku sjebu mi se karike i sjebu stublinu.Ja doplatim nešto malo razlike i oni mi ubace kit od ~72cmm.Rolnice fabričke su bile 8gr ,a oni mi ubace od 6gr.NIšta drugo na njemu nije dirano,a da to ja znam.Skuter je išao kao lud ,između 70-80km/h,u zavisnosti od uslova i ko ga vozi.Problemi nastaju na sledeći način:Upalim ga bez problema i krenem u vožnju.On lepo prima gas do jedno 20-22km/ha.Kada dostigne tu brzinu niti više prima gas ,niti može da ubrza.Ako probam da mu dam jači gas on se malo guši.Tako da teram nekih 300-400m i on počne sam da polako ubrzava.Na nogaram prima gas kao lud i nema nikakvih problema.Još sam primetio da se dekla gde je kaiš i variomat jako ugreje tj. mnogo više nego pre.Krajnju brzinu (koja je bila)ne može da postigne ni kad se živ sa njim navozam.Mada posle bolje vuče uvek tu negde na 20-22km/h se oseti kao neki blagi zastoj i kao da nešto probije i onda opet ide kao lud.
Večeras smo skinuli variomat i rolnice su jako pojedene pod jednu stranu.Kao da ih je neko otsekao testerom.Može li to biti razlog tome ili šta već?