Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Jeb***le ih i naše pruge  (Posjeta: 2411 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gozz

• admin MS
  • Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • Ultimate "fix-it" tool
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • /
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: bio, više ne.
  • MojSetup: a u Bila
Jeb***le ih i naše pruge
« : 24 Srpanj, 2009, 15:26:58 »
Čovjek se lagano opusti u vlaku i evo sranja...

RIP...

Offline mhr-team

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
  • zlato, srebro, DUCATI <3
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: MINKEN
  • Moj Skuter: KOSAČICA
  • Moja Kaciga: koliko?
  • MojSetup: polini evolušn prerađen na 1098 ccm
Odg: Jeb***le ih i naše pruge
« Odgovori #1 : 24 Srpanj, 2009, 15:33:49 »
stavi link
to ti je nas anto stazic ( mhr-team)
on je minken boy a mi smo njegovi :icon_biggrin: :toothy12:
.. bosancu njemačka u srcu !! :)

Offline gozz

• admin MS
  • forumski skuteraš
  • Ultimate "fix-it" tool
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • /
« Odgovori #2 : 24 Srpanj, 2009, 15:34:38 »

Offline Bokygs

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: GS
  • Moj Skuter: DT 125
« Odgovori #3 : 24 Srpanj, 2009, 15:56:58 »
Sad maloprije gledam na tv-u snimku kako je na istom mjestu neko radno vozilo na istom mjestu s velikom brzinom izletilo i skoro pokupilo vatrogasce,spasioce i sl.

RIP :angry7:

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #4 : 24 Srpanj, 2009, 16:12:13 »
ma došla neka šlep lokomotiva i zabila se u tu skršenu kompoziciju hahahaha XD koje budale...otkazale kočnice jednom pa drugom XD  ;D  HŽ rulz!

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Split
« Odgovori #5 : 24 Srpanj, 2009, 17:40:53 »
ma došla neka šlep lokomotiva i zabila se u tu skršenu kompoziciju hahahaha XD koje budale...otkazale kočnice jednom pa drugom XD  ;D  HŽ rulz!

ja mislin da bi ti bilo tako smisno da su ti mater i otac bili doli ili neko iz familije,bolesnice jedan

R.I.P obiteljima poginulih

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #6 : 24 Srpanj, 2009, 18:41:22 »
nije mi smijesno...smijesno mi je tj nije smijesno al cudno, kak su kocnice mogle otkazat prvo na kompoziciji pa poslije na ovome kaj je doso iza njega  :dontknow:

R.I.P.

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Gdje god te život nosi, uvijek moraš znati tko si
  • Mjesto: Rijeka
« Odgovori #7 : 24 Srpanj, 2009, 18:43:23 »
R.I.P  :'( :'( :'( :'(
« Zadnja izmjena: 24 Srpanj, 2009, 18:45:51 3alfa3 »

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #8 : 24 Srpanj, 2009, 19:03:53 »
nije mi smijesno...smijesno mi je tj nije smijesno al cudno, kak su kocnice mogle otkazat prvo na kompoziciji pa poslije na ovome kaj je doso iza njega  :dontknow:

R.I.P.

polivali su prugu sa tekucinon koja sprjecava rast trave i korova da pruga ne bi zarasla i ocita je ta mast bila pogubna ili zbog temperature ili opcenito,na ton dijelu koji je poliven,kocnice nisu radile..

uglavnon, navodno se od perkovica vec znalo da vlak ne koci nego samo ubrzava,a zamisli koja nesrica bi se tek dogodila davlak NIJE izletia sa tracnica..ima bi frontalni sudar sa onin vagonon sta se na videu nije zaustavia..dakle ne bi bilo 6 mrtvih nego 91 mrtav,dakle ovo je bila srica u nesrici prakticki..

a mene najvise pogodilo kad san cua da je u vagonu nakon izvrtanja neka cura grlila momka u plaču i pokusavala ga ozivit iako mu je doslovno mozak viria kroz lubanju i nije mu bilo spasa.. :'(

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #9 : 24 Srpanj, 2009, 19:14:41 »
R.i.P. :'(

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
« Odgovori #10 : 24 Srpanj, 2009, 19:19:16 »
polivali su prugu sa tekucinon koja sprjecava rast trave i korova da pruga ne bi zarasla i ocita je ta mast bila pogubna ili zbog temperature ili opcenito,na ton dijelu koji je poliven,kocnice nisu radile..

to se nagađa...još nije službeno al je moguce da je to najvise utjecalo na nesrecu

uglavnon, navodno se od perkovica vec znalo da vlak ne koci nego samo ubrzava,a zamisli koja nesrica bi se tek dogodila davlak NIJE izletia sa tracnica..ima bi frontalni sudar sa onin vagonon sta se na videu nije zaustavia..dakle ne bi bilo 6 mrtvih nego 91 mrtav,dakle ovo je bila srica u nesrici prakticki..
taj je doso kad su vec svi vani bili ja mislim...tak da nebi bilo vise mrtvih, eventualno bi kamere imale kaj snimit i kurcit se jos 10 dana s tim po TVu al i ovak je to prestrasno bilo...

a mene najvise pogodilo kad san cua da je u vagonu nakon izvrtanja neka cura grlila momka u plaču i pokusavala ga ozivit iako mu je doslovno mozak viria kroz lubanju i nije mu bilo spasa.. :'(

a jebga...gadno je to! Nebi htel nikom da tak nekaj dozivi, nadam se da ce odgovorni snosit svoj dio odgovornosti!

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #11 : 24 Srpanj, 2009, 19:27:35 »
taj je doso kad su vec svi vani bili ja mislim...tak da nebi bilo vise mrtvih, eventualno bi kamere imale kaj snimit i kurcit se jos 10 dana s tim po TVu al i ovak je to prestrasno bilo...

kazen da vlak nije izletia nego nastavia prema iducoj pruzi,sad neznan koliko je taj vremenski dosa kasnije,al cini mi se da je postojala mogucnost  da se susretnu na putu..al samo nagadjan

Offline Lazo

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Bošnjaci
  • Moj Skuter: Yamaha X-Max 250
« Odgovori #12 : 25 Srpanj, 2009, 02:15:55 »
R.I.P.

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #13 : 25 Srpanj, 2009, 03:02:37 »
mene jedno interesira i strasno bedira....vlak otisao u k**ra* poginulo 6 ljudi ostali s lakim i teskim ozljedama i sad se nadju ovi klosari iz sabora oce li oni natjerat rane da zarasti pi*da im materina vazno je da se pojave na mjestima gdje ce biti kamere da mogu izblenuti svoje bjele zube nek se vide na televiziji ...klosari odvratni bolje da se nisu ni pojavili ..uff sto ih nevolim

Offline bijesna glista

• Tržnica : (+2)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Republika Vi
  • Moj Skuter: Runner4ever
  • Moja Kaciga: ispod sica
  • MojSetup: -a
  • MojSpuh: nemam auspuh
« Odgovori #14 : 25 Srpanj, 2009, 03:40:23 »
Čovjek se lagano opusti u vlaku i evo sranja...

RIP...

Nemoj tako.....pruge su ok,ja sam radio taj posao 4 godine....problem je u nagibnom vlaku,sve u svemu strasno.........
Op mala mic imam novi bic sjedni mi na sic ako neceš onda šic.

Offline gozz

• admin MS
  • forumski skuteraš
  • Ultimate "fix-it" tool
    • /
« Odgovori #15 : 25 Srpanj, 2009, 10:34:11 »
Nemoj tako.....pruge su ok,ja sam radio taj posao 4 godine....problem je u nagibnom vlaku,sve u svemu strasno.........

Ma bile one ok ili ne ikao svi stručnjaci kažu kako su KATASTROFA, bio vlak ili ne, pa i ona lokomotiva poslije nje, ali lijepo se sjedneš na vlak, opustiš, mozak na pašu i ko kofer se zavališ...

I sad hraniš tratinčice.

Strava!!!

Offline Ive_MHR

• forumski skuteraš
  • SCHRANZ TRAUMA
  • Mjesto: PU
  • Moj Skuter: Gilera Runner 50
« Odgovori #16 : 26 Srpanj, 2009, 03:35:33 »

R.I.P.

al kada sam ovo procito jos, jaoo bed, sjetio se jednog sranja sa autom, i nakon toga ako ti se ne dao bog nes desi, kako ce onima koji te vole biti :sad1: :sad1: