Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Scena s murijom  (Posjeta: 3965 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline cicak_TT_

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: zagreb
  • Moj Skuter: 180sp,piaggio zip,runner 50
  • MojSetup: mit
Scena s murijom
« : 17 Studeni, 2008, 17:41:54 »
Evo da pocnem, danas dolazim ja u poštu i kak mi se zurilo sam ispred na nogostupu ostavim motor,al kod pošte je odmah policijska postaja(u remetincu) i stalno se okolo sece pandur a ja zaboravio,i uplacujem ja tak uplatnice kad ojdednom bane drot unutra i pita ciji je vani motor i tak ja izadem a on meni kako ti to tablica stoji ,reko pa tako sam ga kupio ,on:trebas to izravnat itd., kak si se to tu parkiro daj mi papire i vozacku ,i dam mu ja i lik mi kaze makni motor na parkiraliste idem ja ovo provjerit,i ja puko motor nije regan nemam vozacku za 180 i tak to.Mislim si sad ce mi kaznu neku napisat jos ce mi i tablicu skinut pa ce htjet da ostavim motor tu i te gluposti.Kad odjedom nakon 10 min on izlazi i daje mi papire i kaze uredu je ,(gledam kak je uredu nit je regan skut nit nis) i pita me od kud ti je stari ,reko iz like, on kaze to mi je zemo(zemljak )mozes ici,ja sav sretan sam gas i otiso i reko to care !!!! :headbang: :headbang:
I tak to a ?               

Offline Bruno1990

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: SP
  • Moja Kaciga: KBC replica
Odg: Scena s murijom
« Odgovori #1 : 17 Studeni, 2008, 17:48:04 »
..krumpiraaaaaaaaaa...hahah..kakav majstor...obozavam takve policajce..

..nas ovog mog frenda s xt ??...tako ja i on...pretproslu sub oko pola 11 navecer..i mi po trgu preko ilice samo gas a tamo se nesmije..haah..i cujes samo rotirku..i izlaze trojca pajkana iz skode..počeli se prsiti likovi koda smo bjegunci..haha..i kak ide prica..uobicajeno...vozacka ovo ono..mene trazio osobnu..i tako...postupak kak ide...i zapise on zapisnik izlazi iza auta i kaze malo prije ste prosli na crveno- a nismo nego smo na zuto a ono se upalilo 5 metara prije semafora i sa 60 na sat prosli..i kaze to je 2000 kuna kazen za prelazak preko "crvenog" i 300 kuna kazne zbog voznje po pjesackom..i kaze murjak..decki ovaj put vam je oprosteno..nemojte da vas vidim na trgu vise..i bok..ja reko pali motor i gass..haha  :jerk: :icon_thumright: zato volim takve policajce..hehe
Frajer pere zube petardama ...

Offline Tomma

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb!
  • Moj Skuter: Runner PureJet
  • Moja Kaciga: Mat
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #2 : 17 Studeni, 2008, 17:48:40 »
Hehee...imo si jebenu srecu... :icon_biggrin:

Offline cicak_TT_

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 17 Studeni, 2008, 17:52:08 »
..krumpiraaaaaaaaaa...hahah..kakav majstor...obozavam takve policajce..

..nas ovog mog frenda s xt ??...tako ja i on...pretproslu sub oko pola 11 navecer..i mi po trgu preko ilice samo gas a tamo se nesmije..haah..i cujes samo rotirku..i izlaze trojca pajkana iz skode..počeli se prsiti likovi koda smo bjegunci..haha..i kak ide prica..uobicajeno...vozacka ovo ono..mene trazio osobnu..i tako...postupak kak ide...i zapise on zapisnik izlazi iza auta i kaze malo prije ste prosli na crveno- a nismo nego smo na zuto a ono se upalilo 5 metara prije semafora i sa 60 na sat prosli..i kaze to je 2000 kuna kazen za prelazak preko "crvenog" i 300 kuna kazne zbog voznje po pjesackom..i kaze murjak..decki ovaj put vam je oprosteno..nemojte da vas vidim na trgu vise..i bok..ja reko pali motor i gass..haha  :jerk: :icon_thumright: zato volim takve policajce..hehe
da sve ovisi na kog naletis.
I tak to a ?               

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #4 : 17 Studeni, 2008, 18:04:22 »
Ne trebas imati vozacku dozvolu ako je skuter samo parkiran, a nisi zatecen kako ga vozis. Samim time, ne treba biti niti registriran. Jedino sto si mogao dobiti kaznu za parkiranje gdje se nesmije parkirati i kaznu sto nisi odjavio skuter ako je proslo vise od 15 dana od isteka registracije.

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #5 : 17 Studeni, 2008, 18:10:57 »
Cicak jel ti skuter bi odanas na samoborskoj parkan?

Offline cicak_TT_

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #6 : 17 Studeni, 2008, 18:11:18 »
Ne trebas imati vozacku dozvolu ako je skuter samo parkiran, a nisi zatecen kako ga vozis. Samim time, ne treba biti niti registriran. Jedino sto si mogao dobiti kaznu za parkiranje gdje se nesmije parkirati i kaznu sto nisi odjavio skuter ako je proslo vise od 15 dana od isteka registracije.

15 dana, zadnji put je regan 2003  :toothy9:
I tak to a ?               

Offline sp...

• forumski skejter
  • **
  • sami gasss
  • Moj Skuter: zip SP 00'
  • MojSetup: ubojica
« Odgovori #7 : 17 Studeni, 2008, 19:13:55 »
čičak,imaš sreće,hehe lol,znaš da su  naši murjaci malo onak na svoj način...
Pravi savjet zlata vredi , drkaj k**ra* lovu štedi
Bez gasa nema spasa !!!

Offline gs-runner

• forumski pješak
  • *
  • Mjesto: Gospi?
  • Moj Skuter: Gilera-Runner Vxr-180
  • Moja Kaciga: v-can
  • MojSpuh: shacal
« Odgovori #8 : 17 Studeni, 2008, 20:20:12 »
imaš jebene sreće stari......
4T-Power        
                 Pendrek lomi kosti,ali srce ne

Offline crogenie

• forumski skuteraš
  • old-skul member
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RI-Trsat
  • Moj Skuter: Runner VX125
  • Moja Kaciga: ultra-sporcka
  • MojSetup: Malossi 209
  • MojSpuh: 4Road
« Odgovori #9 : 17 Studeni, 2008, 21:25:15 »
Kad se meni desi da me policajci jednom ne budu jebali za neku glupost, pocet cu vjerovat da su i oni normalni ljudi. (nemojte uletavat sa spikama samo rade svoj posao)
... V-TEC - IT JUST KICKED IN YO...
- pa finu guzu stavi u S klasu, i po gasu..

Offline cicak_TT_

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #10 : 18 Studeni, 2008, 10:19:36 »
Kad se meni desi da me policajci jednom ne budu jebali za neku glupost, pocet cu vjerovat da su i oni normalni ljudi. (nemojte uletavat sa spikama samo rade svoj posao)
pa da  i ja sam mislio da su svi idioti al evo ..
I tak to a ?               

Offline gozz

• admin MS
  • Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Ultimate "fix-it" tool
    • /
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: bio, više ne.
  • MojSetup: a u Bila
« Odgovori #11 : 18 Studeni, 2008, 15:53:53 »
a kaj da ja velim... vraćam se s posla, i to prek zadnjeg mosta (billa rotor mcdonalds) i pičim po desnoj traci na rotor prema N Zagrebu jer je srednja i lijeva pune ko šipak duž cijelog mosta, i vidim, murjak regulira rotor. (ne oni plavi iz jedinice prometne mladeži, nego pravi prometni štrumf)...

I ja reko da se baš ne guram pred njim u srednju traku (jer desna na kraju mora ići desno prema laništu), reko ubacim se malo ranije, još mi auto trubi, kak se ja to bahato guram pred njega... i murjak me gleda, i digne lizalicu ( signalizira 'žuto', i da nas zaustavi  i propusti ove u rotoru)...
I ja na kočnicu, i stanem do njega... I on došeta do mene, i veli: "a što nisi prošo, ti se ionak moreš progurat među aute..."

Ja odmahnem rukom, kao , ma nije bed.... I mislim si, u j#bote...

Offline Bruno1990

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Moj Skuter: SP
  • Moja Kaciga: KBC replica
« Odgovori #12 : 18 Studeni, 2008, 15:57:28 »
a kaj da ja velim... vraćam se s posla, i to prek zadnjeg mosta (billa rotor mcdonalds) i pičim po desnoj traci na rotor prema N Zagrebu jer je srednja i lijeva pune ko šipak duž cijelog mosta, i vidim, murjak regulira rotor. (ne oni plavi iz jedinice prometne mladeži, nego pravi prometni štrumf)...

I ja reko da se baš ne guram pred njim u srednju traku (jer desna na kraju mora ići desno prema laništu), reko ubacim se malo ranije, još mi auto trubi, kak se ja to bahato guram pred njega... i murjak me gleda, i digne lizalicu ( signalizira 'žuto', i da nas zaustavi  i propusti ove u rotoru)...
I ja na kočnicu, i stanem do njega... I on došeta do mene, i veli: "a što nisi prošo, ti se ionak moreš progurat među aute..."

Ja odmahnem rukom, kao , ma nije bed.... I mislim si, u j#bote...
..kakav kralj...haha.pa i oni se guraju s motorima...uostalom svi se guraju s motorima..i ovi sa neosicama(city expres), sa anp-cima..(rubelj)..postari..ma svi..hehehe..bitno da nije nis sral  :jerk:
Frajer pere zube petardama ...

Offline Tommek

• maxi forumaš
  • Mjesto: OS
  • Moj Skuter: VX
« Odgovori #13 : 18 Studeni, 2008, 17:30:15 »

zato mu je i dao da se odveze da ga uhvati na djelu hahaha :D

Offline Bokygs

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: GS
  • Moj Skuter: DT 125
« Odgovori #14 : 19 Studeni, 2008, 00:25:29 »
Pustio te samo zato što ti je stari Ličanin :laughing7:
Šala...
Aj,dobro da nisi nikakvu kaznu dobio :icon_thumright:

Offline cicak_TT_

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #15 : 19 Studeni, 2008, 10:06:52 »
Pustio te samo zato što ti je stari Ličanin :laughing7:
Šala...
Aj,dobro da nisi nikakvu kaznu dobio :icon_thumright:
pa je ,zato me i pustio
I tak to a ?               

Offline te-te-ac

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • kad ku.rac u pi.čku uđe nastaje je.banje
    • http://www.youtube.com/user/renci31551
  • Mjesto: Belišće
  • Moj Skuter: skučo
« Odgovori #16 : 19 Studeni, 2008, 14:34:13 »
zemo je zakon  :frajer:

Offline doc-sr150

• maxi forumaš
  • Mjesto: velika gorica
  • Moj Skuter: sr 150
  • Moja Kaciga: Caberg
  • MojSetup: 180ccm tuned by SRT-TEAM
  • MojSpuh: ser+34 tuned by SRT-TEAM
« Odgovori #17 : 20 Studeni, 2008, 00:40:27 »
uffff...kakva sreča...nemogu vjerovat da nas tak jeb.... za te tablice presavinute.... :laughing7:
Jel se ti pucaš sa čime??? Ne sve je serijsko..

Offline sp...

• forumski skejter
  • **
  • sami gasss
  • Moj Skuter: zip SP 00'
  • MojSetup: ubojica
« Odgovori #18 : 20 Studeni, 2008, 18:43:43 »
to su ovi kaj se prave pametni...al ajde ovaj je bio ok na kraju..
Pravi savjet zlata vredi , drkaj k**ra* lovu štedi
Bez gasa nema spasa !!!