Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Mjera za proklizavanje kotača :) aka škripanje  (Posjeta: 6372 )

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline X-Thug

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Osobni Text?
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: BMW E91
Odg: Mjera za proklizavanje kotača :) aka škripanje
« Odgovori #20 : 28 Listopad, 2008, 19:18:15 »
nešto me zanima a sad da ne otvaram novu temu kad ste vec ovdje poceli o tim kaznama :toothy9:, se smiju nosit slusalice pod kacigom za vrijeme voznje? :toothy3:

naravno da ne,to ti je ka da pricas na mobitel
ometa te u voznji a i necujes zvukove od vanka ako te neko pozdravlja ili tako nesto
ili ti pozdravlja familiju trubi itd...
...........1...........8...........7...........

Offline ..::IVKULJA::..

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • zdravka
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
« Odgovori #21 : 28 Listopad, 2008, 21:16:15 »
Eo maloprije idem iz grada i dam malo više gasa na izlazu iz raskršća i fala bogu točkovi provrte, Jbg teška noga na gasu a i rosa taman pala. Idem 100m dalje i zaustavi me murjak i bla bla bla, alkotest, ..., i kaže men murjak postoji mjera za škripanje. Sada mene zanima koliko para bi me to izašlo ili ako bi me netko mogao uputiti na taj zakon da vidim o čemu se radi. Ipak nije isto "spontano" proklizavanje i divljanje  :toothy9:

Članak 52.
(3) Vozač ne smije ni naglo povećavati brzinu, odnosno kretati iz mjesta, osim u slučaju opasnosti, postižući pritom gornju granicu dopuštenog broja okretaja motora ili na takav način da dolazi do proklizavanja kotača ili upravljati mopedom ili motociklom na jednom kotaču ili motornim triciklom, četverociklom ili lakim četverociklom na dva kotača.
(4) Novčanom kaznom u iznosu od 1.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač ako postupi suprotno odredbama ovoga članka.

isuste j#bo dragi koja budalastina pa to je nevjerojatno.. a koja je to dopustena granica broja okretaja? LOOOOOOOL
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

Offline YamahaSpy

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • www.mojskuter.com
  • Mjesto: Velika Goric
  • Moj Skuter: Yamaha Spy
  • MojSetup: Top Performance
  • MojSpuh: LeoVince ZX
« Odgovori #22 : 28 Listopad, 2008, 23:10:07 »
 :toothy3: :toothy3:hahaahhaha koji looooool valjda nesmije doc do proklizavanja kotaca? :D

Offline ..::IVKULJA::..

• forumski skuteraš
  • zdravka
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
« Odgovori #23 : 28 Listopad, 2008, 23:35:19 »
al nekuzim spominje se "neka" gornja granica... ako postoji onda se lijepo treba definirati 3000,4000,5000 rpm :angry9:
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

Offline 180fxr

• maxi forumaš
  • Banned!
  • MF team- - 091/5983/707
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: SP180 & VXR180
« Odgovori #24 : 28 Listopad, 2008, 23:42:21 »

Kolka bi bila kazna da prdnem kad me policajac zatraži prometnu i vozačku?  :icon_scratch:
[/quote]

E slomio sam se na ovo...
PRODAJEM TUNING I STYLING DIJELOVE ZA SVE SKUTERE    (PM,MSN)

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #25 : 31 Listopad, 2008, 15:42:33 »
Kolka bi bila kazna da prdnem kad me policajac zatraži prometnu i vozačku?  :icon_scratch:

E slomio sam se na ovo...

:toothy3:

isuste j#bo dragi koja budalastina pa to je nevjerojatno.. a koja je to dopustena granica broja okretaja? LOOOOOOOL

Pa napisali su tak da te mogu kaznit za bilo kaj jer se zakon na taj način može na više načina protumačit!

Gledaj razliku: Voziš Golfa dvojku dizla i stisneš ga na 4 hiljade i voziš Hondu Integru Type R na 4 hiljade! Kaznit će te naravno u golfu jer točiš ložu  :toothy9: :toothy9:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline X-Thug

• maxi forumaš
  • Osobni Text?
« Odgovori #26 : 31 Listopad, 2008, 21:11:56 »
Eo maloprije idem iz grada i dam malo više gasa na izlazu iz raskršća i fala bogu točkovi provrte, Jbg teška noga na gasu a i rosa taman pala. Idem 100m dalje i zaustavi me murjak i bla bla bla, alkotest, ..., i kaže men murjak postoji mjera za škripanje. Sada mene zanima koliko para bi me to izašlo ili ako bi me netko mogao uputiti na taj zakon da vidim o čemu se radi. Ipak nije isto "spontano" proklizavanje i divljanje  :toothy9:

Članak 52.
(3) Vozač ne smije ni naglo povećavati brzinu, odnosno kretati iz mjesta, osim u slučaju opasnosti, postižući pritom gornju granicu dopuštenog broja okretaja motora ili na takav način da dolazi do proklizavanja kotača ili upravljati mopedom ili motociklom na jednom kotaču ili motornim triciklom, četverociklom ili lakim četverociklom na dva kotača.
(4) Novčanom kaznom u iznosu od 1.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač ako postupi suprotno odredbama ovoga članka.

a sta ako ja iman celave gume na autu,plus ulje i vlaga na cesti i uzbrdica
sta meni on moze ako meni pobigne malo,a i bolje i to nego da otklizen u ovoga iza

Offline djsmola

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Aprilia SR 50 R
  • Moja Kaciga: Shark S500
  • MojSpuh: Leo Vince ZX
« Odgovori #27 : 01 Studeni, 2008, 07:15:17 »
Mozes dobit kaznu jer imas celave gume  :toothy9: :toothy9: :toothy9:

Offline X-Thug

• maxi forumaš
  • Osobni Text?
« Odgovori #28 : 01 Studeni, 2008, 20:36:17 »
ako nisan kupia gume necu ni kaznu platit tako da bmk

Offline djsmola

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Aprilia SR 50 R
  • Moja Kaciga: Shark S500
  • MojSpuh: Leo Vince ZX
« Odgovori #29 : 01 Studeni, 2008, 20:45:25 »
Ja jos nisamm platio ni jednu, i neplaniram.Ko da se i policija pridrzava svih propisa,mos mislit

Offline crogenie

• forumski skuteraš
  • old-skul member
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RI-Trsat
  • Moj Skuter: Runner VX125
  • Moja Kaciga: ultra-sporcka
  • MojSetup: Malossi 209
  • MojSpuh: 4Road
« Odgovori #30 : 03 Studeni, 2008, 14:00:58 »
Sta se ne smije imat slusalice ispod kacige?? Ima to di napisano u zakonu?
... V-TEC - IT JUST KICKED IN YO...
- pa finu guzu stavi u S klasu, i po gasu..

Offline dbara

• forumski biciklist
  • Do ruba pa nazad...
    • - Dino Bara Photography -
  • Mjesto: Šibenik
  • Moj Skuter: Scarabeo 250 i.e.
« Odgovori #31 : 04 Studeni, 2008, 01:56:59 »
Sta se ne smije imat slusalice ispod kacige?? Ima to di napisano u zakonu?

pa nesmiš kako češ čut ako ti neko trubi ili nešto ionako od buke motora ništa nečuješ...
samo gas...