Mali update i vapaj za pomoć
Radilica je stigla, istih je dimenzija kao original samo je reinforced. Ona gore sa linka.
Trenutno čekam onaj kit od 77cc Stage6 ali već mjesec i pol dana mi prodavač govori kako je naručeno i da čekaju robu. Dajte mi preporuku za neki kit od cca 70-80 kubika. Ako ovo ne dođe na stanje kroz tjedan ili dva bit ću primoran uzeti nešto drugo. Bitno mi je samo da odgovara za radilice standardnih dimenzija za AM6 i da je od čelika. Koje marke su se pokazale dobro ?
Nadalje naišao sam na drugi problem. Naručio sam radapciger za skidanje magneta od paljenja. Pri prvom pokušaju skidanja sjebao se navoj na radapcigeru (loš materijal izgleda). Išao sam kod tokara da mi napravi isti radapciger od "kvalitetnijeg" materijala, napravio ga je i desilo se isto. Kasnije je napravio još jedan koji smo zakalili, taj je pukao i cijeli navoj je ostao u magnetu. Nisam imao drugu opciju nego s brusilicom izrezati cijelo paljenje i dio radilice (nje svakako nije bilo šteta
)
Long story short, jel da uzmem isto paljenje koje je bilo na mašini ili mi treba jače ? Staro je bilo predviđeno za 50cc ako budem išao na 70-80 hoće li takvo isto biti dovoljno ?
Jedan frend je rekao da moram obavezno uzeti jače, drugi kaže da ako neću stavljati dodatne potrošače na motor nemam potrebe za jačim. Kome vjerovati ?