Dobra večer, želio bih da mi netko pomogne u vezi prijenosa, imam Gielru Runner 50, ali inace je neka masina zračno, tkd nezz jel od piaggia nesto stavljeno.Ovako, imam malossi auspuh, karb 17.5, malossi remen 18.7 debljina, žute oprugice kvačila, proširen cilindar na 42mm, e sad sam stavio malossi variomat i bijelu centralnu, sve sam probavao za krajnju brzinu, motor mi je išao 75, kad sam stavio variomat,dobio je na startu i ubrzanju, ali krajnja slabo, na dizni 78, i filteru običnom sa malossi redsponge, isao je 77km/h, poslije sam isprobao 72 diznu, išao je 75, i sporije ubrzavao, sad sam stavio gljivu i 90 diznu, uhvatio je 81, prijatelj mi govori da to more jos izvucbi to dosta sigurno, jer se motor baš dere, i ubrzava do 81 brutalno i tu ko stane i bas se dere, i pri startu najviše se dere,rolnice su 7.2gr, puno se dere motor a toliko i ne ide koliko se dere, sa 6.5gr je slabije ubrzavao, sad ne znam sta mi je radit, nesto sa rolnicama ili diznom, prijatelj mi jedan preporuča diznu 64, ali ako sam stavljao 72, poslije 78, motor slabije ide, nezz kako moze 64 pomoc. Predložite nešto.