Evo i mojih
1. Kad sam tek dobio APN,ja i frend se vozili,i krenemo uz nasip,ja sam bio u drugoj brzini ali sam mislio da je prva,i na pola nasipa motor se samo ugasi,i mi i apn u rikverc.. Nama ništa,apencu ništa
Padao sam još sa crossa ovo ljeto puno puta,ali kao što je netko napisao to ne računamo.
2. Prošli tjedan, idem s Runnerom kroz naselje, kombi ispred mene, najednom stane,stanem i ja iza njega,čekam da prođe automobil iz suprotnog smjera da ga obiđem,no frajer najednom samo u rikverc i direkt u mene..Došla policija,ovaj iz kombija kriv,nije me vidio.. Runneru vilica pomotana,novi led žmigavci za bacanje,plastike su srećom dobro prošle..Ja malo natukao rame i nogu.. I što je najgore kad se to dogodilo skinuo sam odmah kacigu i rukavice i stavio na neki parkirani automobil,nakon par minuta dolazi žena,neka umišljena i puna sebe baca moju novu kacigu i rukavice sa automobila i galami kao stavi tati to na auto,rekoh stavim na njegov BMW 5 a ti tu sa Hyundaiem koji 500e ne vrijedi glumiš neku silu,sreća pa kacigi nije bilo ništa..