Predpostavljam da pod "serijski auspuh" ciljas na auspuh od spa 180? Njega su mi vec preporucili... Znaci da zxa zanemarim?
Nece taj 24 bit pre velik? Cca koja je potrošnja? Di se da kupit novi i koliko košta?
Za zxa sam pitao jer sad sa ovim ne osjetim bas neki šut ili rezonanciju, linearno je ubrzanje bez promjene, mislim ne ide skut lose al za bb bi trebalo ic bolje
Evo nekih slika
E da, pitanje, znaci na masini su namotaji 125 bobina je od 50, instalacija je prepravljena ugl to sve radi sacrseno, onaj okrugli konektor sam isto prilagodio, znaci u njega idu 4 zice, zelena za gasit skut, dve iz paljenja za napajanje i jos jedna koja neznam sta je, uglja sam tako provukao i zice sa te 125 instalacije i prilagodio na taj okrugli konektor, ugk tu 4 zicu sam spojio jednu jedinu sa namotaja koja mi se ostala neiskorištena, a ta ide na namotaje koji su spojeni dalje na plocu paljenja, problem je sljedeci, prije su svijetla radila kar se skut upalio, sad ne rade nikako, koda mu fali ta pobuda, mene opce ne dira sta svjetla ne rade, takk i tako su na prekidac, i ni ne treba meni ta pobuda, samo ako zna neko koja je u originalu svrha te 4. Zice dal jr uzemljena ili joj je dopeljan + da aktivira svitla da tako znam napravit i sam
**Zaboravih napisat, skut puni 14V napona na aku tako da nije do namotaja, nisu oni izgorili