@ karlo, vjerojatno si me krivo shvatil..nisam ja tebe prozival,općenito sam pisal..
da, sy, krivo sam shvatil...
Inače ovo je forum,može se pisat i onima koji ti se ne obračaju,jer ponavljam ovo je forum,nije birtija s odvojenim ekipama(mada ponekad i je ),kom to ne paše nije na forumu,može i meni neko kontru bacit meni to ne smeta,bilo bi i bolje da ima više ljudi sa stavom i mudima,a ja nisam nikoga vrijeđao,takve stvari ne rješavam preko tipkovnice,a i kad vrijeđam puno grđe zvuči
I nisam ismijavao,to je bila reakcija,kaj na umu to na drumu,majkemi da je to Štef napisao 6 facepalma bi mu roknuo tak da nhf
Ok, možda sam i ja pretjerano reagirao... bumo si popili pivicu kod Zvonkeca, kad bude prilike....
Inače, zakaj sam upotrijebio lokomotivu kao primjer? Jer si ja tako lakše "vizualiziram" u glavi, kada odem u krajnost. To je teoretiziranje u mojoj glavi.
Npr. variomat,remen i polutke kvačila.... netko mi postavi pitanje da li bi dobio veću brzinu kada bi stavio veće polutke kvačila ( pod uvjetom da bi i remen mogao ići do kraja u svakom slučaju). Tada si predočim u glavi kako bi to izgledalo da su polutke kvačila duplo većeg promjera i vidim da bi se, uz istu brzinu remena polutke kvačila okretale puno sporije, znači dobio bi se moment,ali izgubila brzina okretanja kotača. Znači, odgovor na to pitanje bi bio NE. To sam naveo samo kao objašnjenje zašto sam naveo lokmotivu za primjer... koja možda, priznam, i nije najbolji primjer....
@karlo- kad si vec isel uspoređivat siru i uzu gaznu povrsin, mislim da bi bolji primjer toga bil kroser i SM.
u pravu si, kroser i SM su dobar primjer....
kada sam to pisao, bio sam više vođen ponašanjem guma na autu, ali steeef je u pravu, na motoru/skuteru tu ima još toga što utječe na tu percepciju...