uzmrš parkerice(vide za drvo) i sa unutrašnje strane zavidavaš ih put vanka.
O ovakvim savjetima i postovims je jučer otvorena tema ali očito je ta epidemija neizlječiva.
Usput,objasni mi kako misliš da će ta vida izdržati pritisak koji ju po svim zakonima fizike gura unutra a nije to jedini problem koji se tu pojavljuje pa prije ovakvih izjava dobro razmisli.
Jesi li ikada zavidao parkericu iz vanka dok si vozio skuter vulkanizeru da ti guma ne pušta Po tvome postu vidim da nisi. A kad bi se parkerica zavidala iznutra prema van držala bi sigurno i ne bi puštala. Ja to nikad nebi radio ali ako on hoće nek proba. Normalno da neće zavidat parkericu od 5 cm neego max 1 cm.
[/b]
Zemo i Alfa su ti pokušali objasniti neke stvari i svako daljnje upuštanje u raspravu sa tobom je trošenje tipkovnice,vremena i energije.
Opet te pitam 100 kg skuter plus cca 80 kg vozač plus sile u vožnji stvaraju suprotan tlak od onoga koji ima zrak u gumi,da li barem otprilike shvačaš što ti želim reći?
I nije isto ako ga lipi moj zavidaš izvanka ili iznutra,opet se radi o djelovanju sila koje sa lakoćom savladavaju stajanje te tvoje famozne parkerice koja je od drek materijala tj nema nikakve elastičnosti i puca pod opterećenjem.
Cijela priča ne drži vodu i samo se sramotite ovakvim komentarima ali ako vas to veseli......have a nice day!