I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
brezovica-pisarovina-donja kupčina-šišljavić-karasi?
ok, pa valjda ima putokaz:)
Citat: Tomi_ZG - 11 Srpanj, 2016, 13:23:45Ja da vozim to kaj ti voziš ostavio bi tablicu doma ko ukras u garaži pa nek slikaju i snimaju do imendanaPa u svojoj 43. godini, to cu pocet prakticirat, samo kaj ove godine nisam nikam iso dalje od 100km od kuce, a po ZG ipak trebam tablicu jer bi se naplacao tupavih i nepotrebnih kazni. Al kad cu (jesen) ic par puta na more na djir, definitivno se tablica nebu vidla - jel bu u garazi ili skrivena - ne znam, al ziher nebu vidljiva
Ja da vozim to kaj ti voziš ostavio bi tablicu doma ko ukras u garaži pa nek slikaju i snimaju do imendana
Citat: Corector - 11 Srpanj, 2016, 13:04:10Redovito kad uletim u Stupnik bubrezi pocinju rasturati lagano, nikad vise tamo.Ne budi tetka baš smo jučer fino razradili ovjes kroz dugo selo,jbt imao sam filing da se na letvi vozim Al dobro ja sam naviknut na tu cestuJedan amortizer sam sabio na toj cesti, jucer umalo, preodvratna je, treba smisliti neki obilazak koji je sigurno bolji.
Redovito kad uletim u Stupnik bubrezi pocinju rasturati lagano, nikad vise tamo.