Pa vidite ovako, gledao sam snimke na youtube kako i sta ide od skutera sa 70cc....desava se da kad ga isteram ispred,upalim....dam mu malo gas krenem polako i on pocne da radi onako kao 70cc na vrhu gasa,cuje se se tako kao da je 70,ono "prrrrrrrr" (samo sto ne kaze molim te daj mi gas i goriva
) onda mu zviznem gas i on povuce kao blesav, bukvalno sekundu mogu da okrecem guvernal levo desno jer se prednji tocak odlepi od betona za ne znam koliko,verovatno par milimetara....ali uticaja u tom trenutku nema na kontrolu upravljanja....i posle par stotina metra se to igubi....
Predpostavljam da je problem do prenosa....
skinuo sam kvacilo,centralnu sam merio ima pritisak od oko 18kg,a serijska za minarelli ima 22kg(sto je katastrofa na ovaj rezonantni auspuh)....puno omeksala,ni na serijskom ne bi smela da bude tako meka,i malo se pojela sa unutrasnje strane.
Oprugice kvacila su serijske,pitanje i one u kakvom su stanju.
Kais se pojeo za 1.5mm u sirini, plus sto je kraci od serijskog za 13mm.
Tako da kad budem sve to zamenio videcu kako ode,ali ne znam da l je ovo normalno da serijski skuter sa samo auspuhom zamenjenim skace ovako kao blesav.
Vozio sam serijale,nisu imale takvu snagu....e sad to moze i da prevari,mozda jednostavno tako ide....otkud znam
Nikad nisam vozio kitovan skut da bih mogao da znam da li jeste ili nije