Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: pjeskarenje auspuha  (Posjeta: 5072 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Grale

• moderator
  • Tržnica : (+59)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • ja sam Brale
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kc
  • Moj Skuter: Didrek
  • Moja Kaciga: Suomy Trek
  • MojSpuh: Zx
Odg: pjeskarenje auspuha
« Odgovori #20 : 14 Siječanj, 2016, 17:48:16 »
200 l je pičkin dim. S takvim je počel frend radit prvo dok je kupil profi komoru. Nije mu držalo ni minutu potreban tlak. Pa je onda imal 500 l, on je nešto malo bolji bil, al ni blizu da se more radit kak se spada.
Onda je na kraju kupil onaj pravi građevinski kompresor na naftu koji stalno druka pritisak koji ti treba i s tim već ide, al je i to jebada, već mu je premali protok postal u komori.
Al sve u svemu, stoji mu sve već godinu i više dana odkad se kompresor strgal :icon_biggrin:
Zajebano je to pLJeskarenje  ;D

Ovo kaj sam ja naveo bi bilo dosta "za po doma" da sam sebi nekaj napraviš,a da ne trebaš cijelo postrojenje pokraj kuće.

Zato pjeskarenje i košta(većini skupo) jer su strojevi skupi,pa neće ti pLJeskar radit poso za dve pive,ko tokar  ;D
Zato ja nosim tokaru sad pLjeskarit, j#bote, ak more varit, glodat, prešat i sve ostale forumske poslove za koje je zadužen lokalni tokar, onda more i pljeskarit  ;D
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!  :headbang:

Offline Phantom F-12

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Malaguti phantom f12
« Odgovori #21 : 14 Siječanj, 2016, 18:07:35 »
a nije ni to losa ideja  :icon_thumright:

Offline Corector

• Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #22 : 14 Siječanj, 2016, 20:52:34 »
Tokar je majka, meni tokar pravi rostilj kakvog nigdje nema, a ja njemu pivu i svima dobro.
>Od kolijevke do groba, najljepse je vjecno tripersko doba!<

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #23 : 15 Siječanj, 2016, 08:18:39 »
200 l je pičkin dim. S takvim je počel frend radit prvo dok je kupil profi komoru. Nije mu držalo ni minutu potreban tlak. Pa je onda imal 500 l, on je nešto malo bolji bil, al ni blizu da se more radit kak se spada.
Onda je na kraju kupil onaj pravi građevinski kompresor na naftu koji stalno druka pritisak koji ti treba i s tim već ide, al je i to jebada, već mu je premali protok postal u komori.
Al sve u svemu, stoji mu sve već godinu i više dana odkad se kompresor strgal :icon_biggrin:
Zajebano je to pLJeskarenje  ;D

Ovo kaj sam ja naveo bi bilo dosta "za po doma" da sam sebi nekaj napraviš,a da ne trebaš cijelo postrojenje pokraj kuće.

Zato pjeskarenje i košta(većini skupo) jer su strojevi skupi,pa neće ti pLJeskar radit poso za dve pive,ko tokar  ;D
Zato ja nosim tokaru sad pLjeskarit, j#bote, ak more varit, glodat, prešat i sve ostale forumske poslove za koje je zadužen lokalni tokar, onda more i pljeskarit  ;D
tocno sam skonto kupit tokarski stroj i stupnu busilicu i postat lokalni tokar jer nakon otvaranja mojskuter foruma to je naglo postalo deficitarno zanimanje
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka