Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: Grale - 14 Siječanj, 2016, 17:03:18200 l je pičkin dim. S takvim je počel frend radit prvo dok je kupil profi komoru. Nije mu držalo ni minutu potreban tlak. Pa je onda imal 500 l, on je nešto malo bolji bil, al ni blizu da se more radit kak se spada.Onda je na kraju kupil onaj pravi građevinski kompresor na naftu koji stalno druka pritisak koji ti treba i s tim već ide, al je i to jebada, već mu je premali protok postal u komori. Al sve u svemu, stoji mu sve već godinu i više dana odkad se kompresor strgal Zajebano je to pLJeskarenje Ovo kaj sam ja naveo bi bilo dosta "za po doma" da sam sebi nekaj napraviš,a da ne trebaš cijelo postrojenje pokraj kuće.Zato pjeskarenje i košta(većini skupo) jer su strojevi skupi,pa neće ti pLJeskar radit poso za dve pive,ko tokar
200 l je pičkin dim. S takvim je počel frend radit prvo dok je kupil profi komoru. Nije mu držalo ni minutu potreban tlak. Pa je onda imal 500 l, on je nešto malo bolji bil, al ni blizu da se more radit kak se spada.Onda je na kraju kupil onaj pravi građevinski kompresor na naftu koji stalno druka pritisak koji ti treba i s tim već ide, al je i to jebada, već mu je premali protok postal u komori. Al sve u svemu, stoji mu sve već godinu i više dana odkad se kompresor strgal
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Citat: Tomi_ZG - 14 Siječanj, 2016, 17:16:10Citat: Grale - 14 Siječanj, 2016, 17:03:18200 l je pičkin dim. S takvim je počel frend radit prvo dok je kupil profi komoru. Nije mu držalo ni minutu potreban tlak. Pa je onda imal 500 l, on je nešto malo bolji bil, al ni blizu da se more radit kak se spada.Onda je na kraju kupil onaj pravi građevinski kompresor na naftu koji stalno druka pritisak koji ti treba i s tim već ide, al je i to jebada, već mu je premali protok postal u komori. Al sve u svemu, stoji mu sve već godinu i više dana odkad se kompresor strgal Zajebano je to pLJeskarenje Ovo kaj sam ja naveo bi bilo dosta "za po doma" da sam sebi nekaj napraviš,a da ne trebaš cijelo postrojenje pokraj kuće.Zato pjeskarenje i košta(većini skupo) jer su strojevi skupi,pa neće ti pLJeskar radit poso za dve pive,ko tokar Zato ja nosim tokaru sad pLjeskarit, j#bote, ak more varit, glodat, prešat i sve ostale forumske poslove za koje je zadužen lokalni tokar, onda more i pljeskarit