Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
dobar vic, što bi napravili sa jednim harley-davidson motorom koji je 60% krom?
Da te zbog toga ruse na tehnickom onda ne bi prosao dobar broj skutera
ovo je sranje za scootere, jer ima poliran poklopac i alu podnice, valjda mu nisu imali sta srat pa su to morali, ni ja ne kuzim al ajde, isti k za bijele zmigavce
ma meni je isto srao za tablicu što je ispod, pita kako ovo tablica stoji, ja reko: pa fino, kaže pa nemože ovako, ja reko kako nemože, kako u velkih motora može, a on če: pa nije tvoj veliki, a ja reko narast če, haha, kaže biž ča
Ako ja dođem na tehnički lol neće ništa vidjeti više od chroma i polisha hahhahhahahahhaa
Citat: black-rox - 20 Rujan, 2008, 23:37:21Ako ja dođem na tehnički lol neće ništa vidjeti više od chroma i polisha hahhahhahahahhaa pa da, AKO dodjes
ja prosoa ko iz sale,stavio blokadu i skut nije presao 37 km/h
....lijep dan idem ja na tehnicki ovo ljeto s frendovim sf 2.. ima zx-a s izgorijelom vunom i multivar.. ja dođem lik sjedne na valjke i pokaže 7o i kusur.. veli on nevalja sjedne opet lagano drži zadnju kocnicu i na 45 ispise ono i veli on odi plati unutra... ja proso lijepo i pidam ga kolko sam dužan veli on plati mojoj kčeri cugu kad je vidis.. a vi koji nemrete proc na teh javite na pm..
Citat: Shuco - 21 Rujan, 2008, 20:15:00....lijep dan idem ja na tehnicki ovo ljeto s frendovim sf 2.. ima zx-a s izgorijelom vunom i multivar.. ja dođem lik sjedne na valjke i pokaže 7o i kusur.. veli on nevalja sjedne opet lagano drži zadnju kocnicu i na 45 ispise ono i veli on odi plati unutra... ja proso lijepo i pidam ga kolko sam dužan veli on plati mojoj kčeri cugu kad je vidis.. a vi koji nemrete proc na teh javite na pm.. Slijedece godine mu posalji kcer na tehnicki sa malo vecim trbuhom. Pa nek onda on ode platit doktoru...
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!