jel nije sc 08 bez katalizatora ili je i sc 22 bez ?
sc08 nema kat i to su oni prvi od nrg-a i runner-a, a sc22 ima neki primitivan mini kat i išao je na one prve stalkere...
Ako budes stavljao sc08 najbolji setup (a izjebao sam se s tim) na hi-perproII:
- role 5.8 polini ili 5.7 malossi (ja stavio polini jer malossi nije bilo)
- malossi centralni bijeli
- malossi torsion controller
- šutice su čini mi se zelene, ne sjecam se (al to ti ne igra nis)
- dizna .58 (karb 17.5 serijala dell), i igla dignuta na negdje srednji zarez (ne sjecam se)
Potrošnja oko 4-4,4.
Vozio sam neko vrijeme sa rms 6.0 i bijelim centalnim, ali katastrofa, elastičnost nula bodova...
Probao sam i 6.0 sa serijskim centralnim, još gore.
Kako bi se ponašao bez TC-a nemam pojma jer nisam probavao, odmah sam metnuo polini role 5.8 i torsion controller na bijelu i skuter ide fantastika i ravno i u brdo, probao sa stalkerom022 u manje brdo i brži je dosta.
Jedino sta se sc08 ne vrti puno, a i stalker ima zub kraći prijenos nego LC pa je i krajnja za klinac, al zato puni do 70 ko blesav... I da, onaj serijski spuh sa katalizatorom je tezak u pm. Hebo me sve ak ovaj nije 10kg lakši
Ako ti treba krajnja, bolje stavi neki yaruni R, zx ili tako nesto, jer se dosta vise vrte.
Ja osobno sam razmisljao o yasuniR (ak se ne varam), jer je dosta kvalitetniji (vuna, obrada...), ima bolji powerband (lakse ga je ustelati) i dosta se vrti, pa ak budes jednog dana stavljao kitanca, imat ćes najbržeg pocketa.
Nadam se da sam ti pomogao