na sprici nema nikakave logike ni racunice,ni performansi stavljam sportskog spuha,jedino radi izgleda i zvuka
sad lijepo prestanite srat da ne daje ništa?
Prema kojoj logici ne daje ništa da čujem pa onda dalje možemo razgovarat,da čujem ako je bar netko probao
![jerk :jerk:](https://forum.mojskuter.com/Smileys/Lots_O/jerk.gif)
Za IE mašine biraš između auspuha isključivo za 50ccm, znači zx, G reverse,rr i TT (al tt je smeće pa ga isključi iz izbora).
Ti na IE na izvlačiš okretaje sa auspuhom kao kod karb modela nego povećavaš obrtni moment, tako da ćeš npr imat u brdu bolje održanje brzine, jači start i špicu veću za 5km/h, a možda i nikako.
Meni je bio ZX na ditechu ukomponiran sa Malossi red sponge i polini visokotlačnim i imao sam benzina i na niskim i na visokim okretajima uz savršeno poštelanu smjesu i par ljudi sa scooter inside-a ga je vozilo i potvrdit će da je skuter išao ko kuga i sa jednim i sa dvojicom i svakako. U startu sam imao sve 50ccm skutere i serijale i koji su imali samo auspuh. Runner VX 125 stara linija do 30-40km/h mi nije mogla ništa, a na ravnom kako je sad od ditecha do 80 meni se spuštala do km/h pa procjenite koliko je to realne,a neki tu brzinu ni nizbrdo nemogu postić.A prijenos nisam uopće štelao, samo sam stavio zx-a bez diranja rolina i šušti,a da sam ga još štelovao možda bi ga i zajebao a možda bi išao bolje ako je to uopće moguće.
Zvuk ćeš dobit malo dublji i ostalo ovako ili slično kako sam napisao. Eto, pozdrav.