Setup:
Malossi 209 kit
Malossi bregasta
Malossi ventili
Malossi Multivar
Malossi Kelvar
Malossi Linearna polutka
Malossi žuti mali federi kumpluga tvorcniciki centralni
Karb je Keihin CVK od x9 250
Znaci sastavljao sam taj motor ima 2 godine, bio je vx 125. Sastavio sam taj motor i lijepo je isao, samo mu je falio veci karb. Rekao covjeku nabavi od x9 250 karb i donesi da ga montiram i postelam. On je nasao karburator i za nez koju cjenu mu ga je covjek namontirao i "nastelao". Covjek mi se javio i rekao mi kako se motor preporodio, da nije mogao vjerovat koja je razlika. Ja ga pitam jel sve u redu ima li kakvih problema, kaze on sve 5 motor leti zadovoljam sam, reko dobro. Vozio se on tako godinu dana i istekla rega i onda mu je god dana lezao ispred kuce. Sad ga oce servisirat i regat za nadolazecu sezonu. Javio se i kaze ajde da ga upalimo i odvucemo u tebe u garazu. Doveo ga ja u garazu i reko idem da napravim dir da vidim kakav je. Motor stvarno lijepo ide i sve je ko i kada sam mu ga da zadnji put u ruke, ali u startu kad mu dam gas do kraja se zagusi 1 sec i onda primi gas, to se dogada samo od u intervalima od 0-40 kmh poslje toga motor prima gas kao amo reci cvajam i razvlaci bolesno. Sad mene muci taj start, stvarno hebe motor, ocu da motor razvlaci od 0-140 kao od 40-140. Na karbu glavna dizna je 100, ler dizna je 38 mada ja mislim da ona nema veze, membrana je citava, tako da nije do toga. Znaci kako najbolje stelati ovi 4-taktni karburator da mu taj start rjesim ? Zelim vase misljenje za prijenos, kuglice sam stavi na digitalnu vagu i pokazuje 10.3, vjerojatno kao nove su bile 10.5. Znaci jel moze prijenos da se ustela jos malo bolje i kako da mu taj startim sredim ?