Ostalo > Razne offtopic teme :)

Motoristi u plavom na bijelom

<< < (19/22) > >>

JosipMarijanovic:

--- Citat: Tomi_ZG - 14 Travanj, 2015, 19:40:23 ---@ Josip

Pod jače sam mislio npr. vxr-a s kojim bi još i štedio novce jer nebi morao mijenjat radilice,lagere,vodene,karike i ostalo s obzirom koliko se vozim + uštedio bi i na bengi.

A kaj se tiče vožnje u prekršaju s 50kama,naviko sam kroz ovih skoro 10 godina od kad je taj zakon na snazi.

--- Kraj citata ---

Ma jasno mi je ali sam radio racunicu koliko je skuplje samo osnovno između vxr-a i 50-tke. 
Meni kosta godisnje osnovno (servis, rega) + gorivo+ulje jednako kao i osnovno za vxr-a.

Tomi_ZG:
Informacija drito iz murije,sutra po cijeloj zemlji akcija na sva vozila i sve vrste prekršaja,ogroman broj murije će bit na cesti

JogFromYamaha:
50cc skuter se da registrirati u kategoriju 125cc
samot reba ici na tehnicku stanicu, proci na valjcima test brzine, glasnocu i to je to
placas policu za 125cc motor i u papirima ti pise da je max brzina kolko ti se izmjeri

znam dvojicu koja su si tako rjesila

ali zato moras imati kategoriju za 125cc polozeno

andy:
Dok sam ja to tak htio i pitao i čak CVH zvao rekli su da to nema sanse da se moze tak napraviti..

Ak se moze idem to sutra napraviti..
Daj neki dokument ili nešto da piše da to moze tako

JosipMarijanovic:

--- Citat: andy - 15 Travanj, 2015, 14:37:44 ---Dok sam ja to tak htio i pitao i čak CVH zvao rekli su da to nema sanse da se moze tak napraviti..

Ak se moze idem to sutra napraviti..
Daj neki dokument ili nešto da piše da to moze tako

--- Kraj citata ---

CVH tvrdi da se ne moze to tako, jer ne mozes placati za 125 ccm ako imas 49. Papiri se nemogu tek tako prepravljati.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju