Ostalo > Razne offtopic teme :)
Motoristi u plavom na bijelom
caras:
--- Citat: neos 123 - 09 Ožujak, 2015, 13:53:47 ---Ima ih i po splitu krenuli suu
--- Kraj citata ---
sad ce lagano... zazelili se i one voznjice i ganjanja :)
suni:
--- Citat: zvonkec92 - 09 Ožujak, 2015, 13:03:56 ---nema k**ra*, zg ih je pun, neki dan kad smo se vozili, zaustavio mene suhog i sunia drot na motoru na sveticama, i zajebavo suhog zbog retrovizora.... nekam mu se zurilo pa nas je pustio inace je bio spreman napisati kaznu...
--- Kraj citata ---
Haha ja sam se tolko trudio da ne umrem od smjeha kad gleda pezu a pezo nebi proso tehnicki kod corave osobe hahaha
Josip-98:
Di si ih vidia po st ja san cili dan u kretnji nigdi nema nista eventualno skoda
Tomi_ZG:
--- Citat: Corector - 09 Ožujak, 2015, 11:43:35 ---Jel ih ima na ulicama, sad bi im trebala poceti sezona?
--- Kraj citata ---
Praktički im nije ni prestala sezona,vidio sam ih dosta sad po zimi,jedino ih nije bilo dok je baš koma vrijeme vani,sad jedno jutro idem na posao,eto ti njega vozi ispred mene,a vani -3 i to par puta vidio.
Do prije 2g. je bio mir na cesti od 10 do 3mj.,sad nije više tak,nikad tokom godine ih nisam viđao po noći,ni ljeti,prošle sezone su me zaustavljali više puta iza 2 ujutro,uvijek u paru,i dok sam bio sa skuterom i autom,al više se ne zamaram s njima.
neos 123:
Josipe grah ih je pun krenile su akcije i njih i presretaca i skoda sto civilnih sto sa rotirkama svega zadnjoh dana
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju