Tehnički kutak > Styling skutera
Kako napraviti
sajutuba:
Pozdrav,zanima me kako mogu da napravim nesto ovako slicno..Ako neko ima neke ideje neka pise..
I jos nesto,ako ima neko ovakav blatobran za malaguti f12 neka javi...
Marko^^:
Trebas naci majstora za gitovanje,da ti napravi kalup ako imas vec takav primjerak undertaila,ako ne,da od pocetka sve krene i gituje,blatobran vjerujem da je MTKT ili je takav slican,moguce da je i homemade ali nisam siguran.
Danijel4x4:
ovo je izrezan karton kao sablona, precrtano na plavi pleksi i izrezano.....iskreno, bezveze...nabavi od nekog original i ja ti "iskopiram" za 150 kn...dobijes i "negativ" u cijeni jer meni ne treba :toothy9:
p.s. nadji jos dvojicu i ispadne vas jeftinije jer mi jedan negativ treba za kolko god komada ;D
Matija97:
Ja sam sebi mislio skopirat bcd undertail od roxa pa bi ga preradio za f12 al nece niko posudit :laughing7: sve u svemu,po meni najlakse da si narucis gotovi undertail za f12 i bok.Kad bi ga isao radit moras ga napravit na sarafe jer je ovak tesko skinut zadnji plastiku na f12 a kamoli kad bi jos zatvorio ispod s undertailom :icon_thumright:
MarinM:
--- Citat: Matija97 - 09 Ožujak, 2015, 21:37:08 ---Ja sam sebi mislio skopirat bcd undertail od roxa pa bi ga preradio za f12 al nece niko posudit :laughing7: sve u svemu,po meni najlakse da si narucis gotovi undertail za f12 i bok.Kad bi ga isao radit moras ga napravit na sarafe jer je ovak tesko skinut zadnji plastiku na f12 a kamoli kad bi jos zatvorio ispod s undertailom :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ne da bi bilo tesko nego bi bilo nemoguce ako ga zatvori,plastike se skidaju na gore a ljevi i desni bok su spojeni :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju