Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Otvaranje sezone Zagreb 2015
zvonkec92:
--- Citat: balki - 31 Ožujak, 2015, 00:03:45 ---Ok, povlacim salu jer vidim da ni pala na plodno tlo :notworthy:
--- Kraj citata ---
shvatio sam ja šalu al kažem ovak opčenito, sve je u kur*u, dam se kladit da nas se nikad više nebude skupilo kao neke godine.. sada ako nas se nađe 5-6 to je vrh, i to 2x godišnje ako i tolko..
Matija97:
Takoder sam medu mladima na forumu i gledajuci slike i slusajuci price starijih clanova nekad davno se svaki dan skupljala ekipa na kremicu..Mislim da bi bilo oke da nas se skupi barem za neki meet gore pa kasnije recimo na sljeme ili dir po gradu.Eto za vikend je ekipa iz rijeke odradila fini meet ;D :icon_thumright: doduse ja bi trenutno mogo doc samo biciklom ali nadam se da cu slozit uskoro skuter pa bi mogli otvorit sezonu :icon_thumright:
MarinM:
Kod nas nas ima sve vise i vise, evo ovo je dogovoreno u 30min jucer
ditek:
ajmo ZG ekipa buđenje lagano.. vidim da se nikom neda nista "organizirat" pa bum ja probo :toothy11:
pratim prognozu i vidim da bi sljedeci vikend (11. i 12.4) trebalo bit ok vrijeme - suncano i 20ak stupnjeva.. taman za otvaranje sezone :binkybaby:
prijedlog je da se u popodnevnim satima skupimo na maksimiru kod stadiona, pa lagano na sljeme voznja (cesta je provjereno ok-imam izviđače :jerk:) .. poslje tog sjest na cugu upoznat se i razmjenit ljute čuning savjete :toothy12:
kaj se mene tice svejedno mi je jel bu u subotu il nedjelju, vi predlozite kad vam bolje odgovara
svi su dobrodosli! :hello:
ajmo sad se raspisite ko je za, ko nije, ko ima kakav prijedlog nek kaze
ljubo46:
i ja pratim prognozu i za iduci vikend je za sad super
ja bih isto dosao..ako budem mogao zbog posla.. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju