Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Otvaranje sezone Zagreb 2015
zvonkec92:
--- Citat: JosipMarijanovic - 04 Svibanj, 2015, 06:49:07 ---zapravo kad bolje razmislim to zapravo Suhi svima nama sabotira skutere da bi se njegova pežola dokazala :P
--- Kraj citata ---
i meni se tako cini, jer se nemre pomirit s cinjenicom da ima najsporiji skuter :P
JosipMarijanovic:
--- Citat: zvonkec92 - 04 Svibanj, 2015, 07:36:32 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 04 Svibanj, 2015, 06:49:07 ---zapravo kad bolje razmislim to zapravo Suhi svima nama sabotira skutere da bi se njegova pežola dokazala :P
--- Kraj citata ---
i meni se tako cini, jer se nemre pomirit s cinjenicom da ima najsporiji skuter :P
--- Kraj citata ---
5000km mi se nije odsarafio auspuh. U 300km koliko znam suhija se odsarafio na tri skutera piaggio grupacije.
Ps. Nije naj sporiji. Ja ga nisam mogao stici :dontknow:
SF2 Freak:
Samo se vi tješite , tetrapak tuning je očito pokazao svoje kvalitete. Svugdje dukatovi i Vindijini dihtunzi samo na getribi diht masa i to me najviše brine.
JosipMarijanovic:
--- Citat: SF2 Freak - 04 Svibanj, 2015, 16:27:06 ---Samo se vi tješite , tetrapak tuning je očito pokazao svoje kvalitete. Svugdje dukatovi i Vindijini dihtunzi samo na getribi diht masa i to me najviše brine.
--- Kraj citata ---
kad suhi zadihta prirubnicu ni tvornicka joj nije ravna.
vukas:
--- Citat: JosipMarijanovic - 04 Svibanj, 2015, 18:34:49 ---kad suhi zadihta prirubnicu ni tvornicka joj nije ravna.
--- Kraj citata ---
Sad kad Suhi krene otkupljivat stare poderane prirubnice, oblagat ih diht masom i prodavat pod sportske :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju