Ostalo > Svijet računala i mobitela
High End kineski low budget mobiteli
zvonkec92:
Asus je taiwanac kolko ja znam, i nije šrot od marke.. imam jednog i sto se kvalitete tice vrh je..
sasha2511:
Nitko ne kaze da je srot ali ima boljih za te pare.. I da mislio sam na garanciju koju bis ovdje dobio na 2 godine i blizu, Kinezi daju godinu dana i moras vracat u Kinu bez obzira s kojeg skladista kupio..
from my F1
zvonkec92:
ahh ako bas idemo cjepidlacit i trazit dlaku u jajtletu uvjek se nade bolje i od najboljeg. al po meni ovaj zenfone 2 je jedan od najjebenijih mobova i rade bi to uzo nego ikoji ajfon ili samsung
balicdim:
Svi gledaju gafanciju, a koliko vas je ikad otislo u neki od centara sa razbijenim kucistem, ekranom ili neispravnim utorom punjaca.....
Nitko.....
Toliko o garanciji, sto se tice sw, ako neznam ja zna neko drugi i radije cu dat tom nekom 50-100kn da mi ga rijesi isti dan ili za dva nego slat u zg gdje ce bit mjesec dana i onda ce mi ga vratit istog kakvog sam ga poslao njima pa salji opet i tako 3-4 puta dok ne zatrazis novi uredjaj i gle cuda onda ga uspiju popravit....
Tako da garanciju mogu okacit macku o rep
Grale:
To si slao već pa je bio takav scenarij?
Ja sam odnio mob u agram, zaprimljen u četvrtak ili petak, u ponedjeljak na stranici gdje se gleda status je pisalo da je mobitel složen s objašnjenjem kvara.
Mjenjan je bio touch jer povremeno nije radio na određenom dijelu ekrana.
Tako da se meni osobno garancija isplatila.
Izuzetak kod mene je bio taj što je mob odnesen direktno u servis, a ne kod operatera kojem treba mjesec dana do ode na poštu i pošalje ga u servis, a posto je većina ovlaštenih u zg, ostatak Hrvatske puši zbog toga.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju